Victorie la indigo pentru Fortuna. Slobozia, a doua victimă a prahovenilor

Mihai Andries 09 Aug. 2014, 14:33 Pregătiri, amicale
Victorie la indigo pentru Fortuna. **Slobozia, a doua victimă a prahovenilor

Cel de-al doilea joc de verificare disputat de Fortuna Poiana Câmpina în cantonamentul de la Tărlungeni a coincis cu o nouă victorie. După ce la începutul săptămânii în curs a dispus de ACS Berceni cu scorul de 3-1, cu același rezultat a învins și pe Unirea Slobozia, într-un joc care a avut loc joi după amiaza.

Încă din debutul partidei prahovenii s-au instalat în jumătatea ialomițenilor și, după doar trei minute, Honciu a deschis scorul la capătul unei acțiuni frumoase de atac. Prima repriză s-a încheiat în avantajul prahovenilor, tehnicianul Florin Stăncioiu mizând pe următorii sportivi: I. Popescu – Birău, M. Marin, B. Șandru, G. Damian – Cioinac, Minciună – Honciu, V. Munteanu, Corcoveanu – Arnăutu.

La reluare, Buhuși a reușit să mărească avantajul Fortunei (minutul 53), pentru ca vizitatorii să reducă din handicap în minutul 72. Finalul întâlnirii a aparținut prahovenilor, Antohi marcând pentru 3-1 în minutul 90, stabilind, totodată, scorul final al partidei. În actul secund, Fortuna a arătat astfel: Gârlea – Năstase, M. Marin, Dobrosavlevici, Stancu – Roman, Adăscăliței – Zsiga, Buhuși, Antohi – Băcioiu.

Așadar, Fortuna a reușit două victorii la indigo în stagiul de pregătire montan, în fața unor echipe care vor evolua, de asemenea, pe scena celui de-al doilea campionat al țării.

Au renunțat la Corcoveanu și Adăscăliței

Imediat după partida cu Unirea Slobozia, antrenorul Florin Stăncioiu a tras linie și a anunțat măsurile pe care le-a luat. El a decis să renunțe la serviciile jucătorilor Corcoveanu (în foto) și Adăscăliței, fotbaliști care sosiseră în cantonamentul de la Tărlungeni cu o zi înainte de partida cu echipa ialomițeană. În perioada imediat următoare, la Fortuna vor veni doi-trei jucători în probe, dar tehnicianul Stăncioiu speră să încheie în cel mai scurt timp căutările și să stabilească lotul cu care va aborda viitoarea stagiune de Liga a II-a.

Sursa: Ziarul Prahova

Mihai Andries 09 Aug. 2014, 14:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă