Victorie înaintea plecării spre Ungaria

28 Jan. 2009, 15:11 Pregătiri, amicale
Victorie** înaintea plecării spre Ungaria

După două victorii cu același scor, 1-0, împotriva celor de la Dunărea Giurgiu si Cetății Târgu Neamț Ceahlăul a înregistrat încă o victorie, scor 4-0 (2-0) cu Laminorul Roman. În prima repriza au marcat Forminte și Barna, iar în repriza a doua tânărul Catană, cel care a punctat de două ori.

Astfel, după această victorie cantonamentul de la Piatra Neamț s-a încheiat, urmând ca pe 1 februarie, Ceahlăul să plece în al doilea stagiu de pregătire, în Ungaria, la Debrecen. Acolo au fost programate o serie de amicale. Nemțenii vor întâlni pe 3 februarie Honved Budapesta, după care va urma un joc contra unui adversar din Slovacia sau Ucraina, iar apoi o dublă confruntare cu formația locala,VSC Debrecen, liderul primei ligi maghiare. De asemenea, Ceahlăul mai are programate alte două jocuri amicale  cu formații din liga a II-a maghiară, dar și o partida cu o grupare românească, FC Bihor.

 

„S-a terminat prima perioadă de pregătire centralizată, iar de acum ne gândim la cea de doua din Ungaria. Acolo așteptam o implicare mai bună a tuturor jucătorilor, mai ales că vom pune accent pe pregătirea tehnico-tactică, dar nu vom uita nici partea fizică”, a declarat Mihai Ionescu, antrenorul principal al Ceahlăului.

 

Altfel, nigerianul Joseph Afusi a primit acceptul Ceahlăului de a-și cauta echipă, el a intrând în ultimele 6 luni de contract. Acesta se aflat în probe la echipa din prima ligă, CS Otopeni, unde a marcat și un gol într+un amical cu FCM Târgoviște, dar a ratat plecarea în cantonamentul din Turcia și deocamdată se află în așteptare. Dintre cei doi mijlocași de la Inter Gaz București testați de Florin Marin în cantonamentul de la Piatra Neamț, doar Ionuț Mihai a fost oprit în lot pentru a face deplasarea Ungaria, celalalt, Daniel Novac fiind trimis acasă.

 

Articol scris de Cristian Soroceanu

28 Jan. 2009, 15:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă