Victoria Chirnogi s-a despărțit de doi jucători, ambii merg la Juventus!

Marius ANGHEL 09 Jan. 2013, 14:02 Pregătiri, amicale
Victoria Chirnogi s-a despărțit de doi jucători,** ambii merg la Juventus!

Victoria Chirnogi a trecut prin momente mai puțin placate în ultima lună a anului trecut. Clubul de fotbal a avut câteva probleme financiare care au dus la anumite restanțe către jucătorii echipei. Încet, încet, situația s-a redresat, primarul localității Chirnogi, Irinel Roman, confirmând acest aspect.

„Au fost ceva probleme, dar le-am transmis jucătorilor să aibă încredere că le vom rezolva. Mai sunt câteva restanțe de plătit, dar până la finalul lunii se vor achita”, a afirmat Roman.
 
Sponsorul rămâne același, cel puțin și în 2013
 
Pe de altă parte, edilul localității Chirnogi, Irinel Roman a mai afirmat pentru www.editia.ro că SC Agro Chirnogi, sponsorul principal al echipei de fotbal va mai finanța în continuare trupa lui Nițoi. „Cu cei de la Agro avem un contract până la finalul anului. Pe lângă acest sponsor am mai atras și alți agenți economici. În acest fel am reușit să redresăm situația financiară a echipei”, a mai spus Roman. 

S-au despărțit de doi jucători

În această iarnă, echipa pregătită de Virgil Nițoi și Adrian Cristea s-a despărțit de doi jucători. Este vorba de Iosofache și Wincentovici. Cei doi sunt doriți de Juventus București și, cel mai probabil, vor ajunge sub comanda lui Eugen Trică.

„Era greu să-i mai ținem. Sunt dezamăgit de Wincentovici. M-aș fi așteptat să-mi dea și mie un telefon, să-mi spună că vrea să plece”, a declarat antrenorul Virgil Nițoi pentru site-ul www.sportcalarasean.ro.

În altă ordine de idei, actualul edil a mai spus faptul că echipa din Chirnogi va beneficia de un stagiu de pregătire centralizat însă locația nu a fost aleasă încă.

Victoria Chirnogi se va alinia la startul returului Ligii a 3-a din poziția a 6-a a clasamentului Seriei a 2-a cu 18 puncte cumulate în turul ediției 2012-2013.

Articol scris de Cătălin Nițu

Marius ANGHEL 09 Jan. 2013, 14:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă