Victoria Chirnogi pleacă azi la Predeal

01 Feb. 2012, 11:46 Pregătiri, amicale
Victoria Chirnogi** pleacă azi la Predeal

Lotul condus de Adrian Cristea va efectua un stagiu de pregătire în stațiunea montană Predeal.

Jucătorii de la Victoria Chirnogi au început pregătirile pentru returul Ligii 3. Obiectivul echipei este clasarea între primele șase locuri ale Seriei 2, dar dacă jocul rezultatelor va permite, trupa antrenată de Adrian Cristea se va bate și pentru primele două locuri, dar pregătirea de iarnă este esențială pentru că returul va fi unul foarte greu.

Toată săptămâna trecută a fost dedicată reacomodării organismului la efort, iar de astăzi lotul Victoriei a plecat în primul cantonament la Predeal, stațiunea fiind un „port bonheur” pentru Cotea & Co., unde jucătorii echipei se vor antrena până pe 12 februarie. După cantonament, formația va reveni la Chirnogi și va susține meciuri amicale la sfârșitul acestei luni, partenerele de joc urmând a fi stabilite zilele următoare.

Cristea, antrenor cu acte depline

În această pauză competițională s-au schimbat puțin lucrurile în cadrul băncii tehnice. Ionel Augustin a părăsit gruparea chirnogeană, iar în locul său a preluat trupa secundul Adrian Cristea. Antrenorul a preluat cu acte depline echipa din Chirnogi, mai ales că cererea primarului din Chirnogi, Vasile Checiu, a contat cel mai mult. Fiind profesor de sport, Cristea știe foarte bine să mobilizeze jucătorii și să creeze o atmosferă unită în sânul echipei. Adrian Cristea este tehnicianul care a avut performanțe cu o formație care s-a retras de pe harta fotbalului călărășean, Phoenix Ulmu. La capitolul jucători, odată cu plecarea lui Augustin au părăsit echipa și câțiva fotbaliști, însă locul lăsat gol s-a umplut repede. Victoria a „transferat” câțiva jucători de la echipa a doua care activează în liga județeană, sperând astfel ca „noii” veniți să completeze banca tehnică.

Cea mai bună echipă în „Top Fotbal 2011”

Victoria Chirnogi a fost aleasă în cadrul unui sondaj electronic postat pe site-ul www.sportcalarasean.ro ca fiind cea mai bună echipă de seniori pe anul 2011. Victoria a primit din partea votanților 275 de voturi (44%), câștigând în fața unor formații ca Dunărea Călărași 161, Venus Independența 150 și Progresul Fundulea 34. Victoria Chirnogi a terminat turul Ligii 3, pe poziția a cincea, în clasamentul Seriei 2, înaintea echipei fanion Dunărea Călărași care ocupă locul 10.

Lotul echipei Victoria Chirnogi: Iulian Răduță, Constantin Dumitrache, Costin Cucu, Sergiu Andrițoiu, Daniel Deacu, Valentin Crăciun, Costin Coman, Dragoș Bidirean, Gabriel Cotea, Florin Anton, Gabriel Iosofache Virgil Drăghici, Răzvan Iordache, Gheorghe Ioniță, Florin Chiriță, Marian Floarea, Vasile Năstase, Marian Baicu.

Plecări: Alexandru Șelaru, Apostol Apostol, Cristian Panait, Ionuț Fătu.

Sursa: Sport Călărășean

01 Feb. 2012, 11:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă