Velcea a reînceput munca la ACS Poli! Antrenorul oferă detalii despre campania de transferuri

Marius ANGHEL 03 Jan. 2013, 16:00 Pregătiri, amicale
Velcea a reînceput munca la ACS Poli!** Antrenorul oferă detalii despre campania de transferuri

Chiar dacă jucătorii lui ACS Poli își vor relua pregătirile abia peste o săptămână, pe 10 ianuarie, o parte din staff-ul tehnic al echipei bănățene s-a prezentat deja la stadion pentru a pune la punct detaliile referitoare la perioada intercompetițională.

„Am convocat deja o parte din staff pentru a ne organiza pregătirile în vederea cantonamentului ce-l vom desfășura în Turcia”, a spus antrenorul Valentin Velcea.

Acesta a oferit și câteva detalii privind campania de transferuri din această iarnă: „Purtăm o serie de discuții cu diferiți jucători, însă încă nu este nimic finalizat. Așteptăm să vedem în perioada imediat următoare cum își vor rezolva jucătorii în cauză problemele contractuale. Sunt unii care sunt în litigiu cu actualele lor cluburi. Mai sunt și fotbaliști străini care și ei ne-au dat un timp de gândire în ce privește solicitările lor. Cert este că avem timp la dispoziție pentru selecție și negocieri, nu mai suntem așa de stresați ca în vară”, a declarat tehnicianul pentru site-ul oficial al lui ACS Poli.

Boldea, jucătorul turului în privința suporterilor!

Suporterii echipei bănățene au decis, în chestionarul de pe pagina de facebook a echipei din Liga a II-a, că Nicu Boldea a fost cel mai bun jucător al ACS Poli în turul ediției 2012-2013. În jur de 30% dintre respondenți au optat pentru atacantul care a punctat de șapte ori în tur în cele 12 jocuri din prezentul campionat. Pe podium, Boldea este urmat de Răzvan Trandu și Adrian Poparadu.

Marius ANGHEL 03 Jan. 2013, 16:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă