Vasile și Cucui, noutățile interesante de la reunirea Vâlcii. Cine pleacă și cine rămâne la CSM

Vasile și Cucui, noutățile interesante de la reunirea Vâlcii.** Cine pleacă și cine rămâne la CSM

Antrenorii Alex Pelici și Robi Ivan vor avea, deocamdată, la pregătiri un lot restrâns numeric, care va fi completat pe parcursul săptămânii. CSM Râmnicu Vâlcea dă start reunirii marți sează, în Zăvoi.

Negocierile conducătorilor clubului cu jucătorii, desfășurate la finalul săptămânii trecute, au adus primele clarificări. Aflați la final de contract, Geantă, Neagoe și Staicu și-au prelungit acordurile, iar căpitanul Ionuț Stoica se prezintă și el la reunire, fiind șanse mari să rămână. Singurul jucător sub contract care nu vine la reunire este Samson, care, nefiind de acord cu reducerea salarială impusă de club, își caută alt angajament.

La capitolul noutăți, vor veni deseară mijlocașul dreapta Constantin Vasile, jucător liber de contractul cu Metalul Reșița, și fundașul central Rareș Cucui, revenit după împrumutul la CS Mioveni.

În plus, la reunire sunt așteptați în probe câțiva juniori Under 19, aceștia urmând a fi testați de antrenorul Alex Pelici. Printre ei este și Radu Georgescu, care sezonul trecut a fost împrumutat la Flacăra Horezu.

Conducerea clubului vâlcean insistă pentru găsirea unui portar, acolo unde tehnicianul insistă pentru un fost elev al său. De altfel, pe lista posibililor jucători care ar putea ajunge la echipa olteană se regăsesc jucători care au mai trecut pe la CSM.

Față de lotul din sezonul trecut, s-au despărțit deja de CSM Râmnicu Vâlcea Fabian Himcinschi, Godwin Konyeha, Adrian Codin, Dorian Eremia, Vlad Munteanu și Daniel Popescu. În plus, cu Ovidiu Popescu și Adi Popa se discută rezilierea acordurilor, iar Melcea și A. Popescu nu au primit încă oferte pentru prelungirea contractelor.

Ce jucători sunt așteptați la reunire:

Portari: Prvulovic, Dozescu
Fundași: Deaconescu, Fl. Lazăr (junior), I. Stoica, Pîrvulescu, Cucui (Mioveni) Al. Ionescu, A. Marin (junior)
Mijlocași: A. Neagoe, Iordache, Vasile (Reșița), Dumitrașcu, Piscanu (junior), M. Ion (junior),
Atacanți: Staicu, B. Geantă, Ov. Mihai

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă