Valentin Alexandru înscrie din nou, dar Dunărea pierde cu OFK Grbalj

Marius ANGHEL 17 Jul. 2017, 13:45 Pregătiri, amicale
Valentin Alexandru înscrie din nou,** dar Dunărea pierde cu OFK Grbalj

După ce a reușit o „dublă” la primul meci amical desfășurat de la revenirea la Dunărea Călărași, acel 3-0 cu FK Zlatibor, atacantul Valentin Alexandru a înscris și în al doilea test desfășurat de echipa sa în cantonamentul pe care îl efectuează în această perioadă în Serbia, la Zlatibor. Echipa lui Adrian Iencsi a pierdut, scor 1-2, însă jocul de pregătire în fața echipei OFK Grbalj, din prima ligă a Muntenegrului.

Desfășurat duminică în stagiul de pregătire din Serbia, amicalul cu muntenegrenii a fost pierdut cu 1-2 de Dunărea Călărași. Golul echipei românești a fost reușit de Valentin Alexandru, acesta bifând astfel al treilea său gol în două jocuri de la revenirea la Dunărea.

Formula de jucători folosită de Adrian Iencsi și în acest al doilea meci amical a fost strict secretă, site-ul Dunării neprecizând nimic în această privință.

Altfel, până pe 21 iulie, atunci când Dunărea își încheie cantonamentul de la Zlatibor, jucătorii călărășeni vor mai fi testați încă o dată, miercuri, 19 august, împotriva unei formații din Croația, anunțată pentru început ca fiind una de primă ligă, însă acum despre care nu s-a mai precizat nimic.

Marius ANGHEL 17 Jul. 2017, 13:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă