Vâlcea a pierdut primul test din această vară

Vâlcea a pierdut** primul test din această vară

CSM a lăsat o impresie pozitivă azi, în testul de la Curtea de Argeș cu FC Clinceni, echipă care se pregătește pentru primul eșalon. Câju (minutul 34) și B. Geantă (minutul 75) au irosit două ocazii imense pentru vâlceni. În minutul 85, când meciul se îndrepta spre o remiză fără gol, a căzut golul lui Ispir, care a marcat cu un șut plasat, de la 14 metri. Lângă oficialii Clinceniului s-a aflat și Basarab Panduru, sfătuitorul noii echipe care s-a mutat la Pitești.

La CSM au debutat și cei patru jucători aduși până acum, Câju, C. Neagu, Pușcașu și Vlad Munteanu II. Altfel, Vâlcea a testat trei jucători,  doi brazilieni și un vârf de la Tunari, Ivan, doar ultimul având șanse să mai rămână pentru a mai fi văzut.  Nu au jucat deloc pentru olteni Iancu, care este în refacere după o accidentare și Nkongue, care nu s-a întors încă din vacanță.

De luni, CSM Râmnicu Vâlcea va pleca în cantonament la Brașov.

CSM Râmnicu Vâlcea i-a folosit azi pe A. Popescu – Romero, Pârvulescu, I. Stoica, Briceag – Pușcașu, Vl. Munteanu, Câju – C. Neagu, Tănasă, Codin. Au mai jucat Prvulovic, Samson, Cucui, Deaconescu, Ed. Stoica, Ad. Popa, Ov. Popescu, B. Geantă, Ov. Mihai, Ivan, Dumitrașcu

Articol scris de Adi GEORGESCU

Pe aceeași temă