UTA și-a stabilit primii adversari din stagiul spaniol: două echipe din Asia

Marius ANGHEL 27 Jan. 2017, 11:25 Pregătiri, amicale
UTA și-a stabilit primii adversari din stagiul spaniol:** două echipe din Asia

UTA Bătrâna Doamnă pleacă duminică în Spania, acolo unde se va pregăti intens pentru partea a doua a campionatului Ligii 2, una în care speră să își mențină măcar poziția a doua în clasament, una care îi permite să promoveze. În stagiul de la Oliva Nova, programat în perioada 29 ianuarie – 12 februarie, arădenii vor să susțină cel puțin patru meciuri amicale, două dintre acestea fiind deja stabilite.

Primele teste în care Laurențiu Roșu își va testa jucătorii vor avea loc împotriva a două echipe asiatice. Pe 6 februarie, UTA va fi față în față cu una din formațiile cunoscute din Coreea de Sud, FC Seongnam, de șapte ori campioană națională, însă tocmai retrogradată în Liga a 2-a. Pe 12 februarie, roș-albii întâlnesc echipa Dalian Yifang, ocupanta locului 5 în Liga a 2-a din China.

„Cel mai probabil rămâne să jucăm celelalte două meciuri cu echipe spaniole”, a spus antrenorul Laurențiu Roșu pentru uta-arad.ro.

Până la plecarea în Spania, UTA Bătrâna Doamnă joacă mâine, de la 12:00, primul amical din 2017, în compania echipei Gloria Lunca Teuz Cermei, ocupanta locului 9 din Seria a 4-a a Ligii 3.

Marius ANGHEL 27 Jan. 2017, 11:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă