UTA și-a prezentat noul echipament. Cel de rezervă e surprinzător

Marius ANGHEL 26 Jul. 2016, 10:41 Pregătiri, amicale

Prezentarea primei achiziții din această vară a echipei UTA Bătrâna Doamnă a dezvăluit totodată și misterul noului echipament în care vor evolua jucătorii lui Roland Nagy în următorul sezon al Ligii 2, ediția 2016/2017.

Cristian Andor a apărut alături de directorul general Codru Grădinariu într-un tricoul al UTA-ei roșu-alb, iar suporterii au început imediat să se întrebe dacă acesta va fi noul echipament al echipei. Răspunsul a venit imediat pe site-ul oficial al clubului, arădenii publicând un nou scurt articol în care au afișat o fotografie în care se regăsesc Amir Jorza și Adrian Petre și a cărei descriere a fost „Vă prezentăm noul model de echipament pentru sezonul 2016/2017”.

Echipa fanion a Aradului își schimbă straiele față de stagiunea trecută, iar echipamentul de bază, marca Saller, rămâne roșu-alb, adică cel tradițional. Marea schimbare vine însă în privința echipamentului de rezervă, culorile alese pentru acesta fiind două nuanțe de albastru, una deschisă – majoritară, și alta închisă.

 

Vineri se pleacă în Italia pentru trei amicale

În altă ordine de idei, conducerea clubului UTA a decis să mai ducă echipa încă într-un stagiu de pregătire după ce startul campionatului a fost amânat. Abia revenită din Austria, „Bătrâna Doamnă” și-a reluat antrenamentele pe plan local, iar vineri va pleca în Italia pentru un al doilea stagiu de pregătire destinat jocurilor de verificare.

A doua zi după ce se aterizează în Italia, pe 30 iulie, se va juca un amical cu Spezia Calcio, grupare din Serie B. Testul va avea loc de la 17:30 (ora locală), pe arena „Enzo Blasone” din localitatea Foglino. Arădenii vor mai juca alte două jocuri de pregătire, adversarii nefiind până acum stabiliți cu certitudine, unul dintre ei putând fi Ancona, echipă din Serie C.

UTA se întoarce la Arad pe 5 august și, dacă sezonul Ligii 2 nu va fi amânat din nou, ar putea debuta a doua zi în noul campionat.

Marius ANGHEL 26 Jul. 2016, 10:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă