UTA și-a definitivat programul meciurilor amicale. Jucătorul de la Astra așteptat la Arad

Marius ANGHEL 10 Jan. 2019, 12:22 Pregătiri, amicale
UTA și-a definitivat programul meciurilor amicale.** Jucătorul de la Astra așteptat la Arad

În așteptarea primelor achiziții din 2019, UTA continuă să se pregătească pe plan local, zilele acestea își va duce jucătorii să facă și vizita medicală, însă s-a lucrat și la definitivarea programului meciurilor amicale. Duminică va fi zi liberă, iar de luni se va trece la desfășurarea a câte două antrenamente pe zi.

Revenind la amicale, UTA și-a schimbat adversarul pe care trebuie să îl întâlnească pe 31 ianuarie. În loc de returul cu Szeged, arădenii vor juca pe teren propriu cu Progresul Pecica, echipă din Liga a 4-a. În rest, echipele pe care jucătorii lui Ionuț Popa trebuiau să-i întâlnească au rămas la fel, modificări apărând doar în dreptul orelor la care se vor desfășura testele. Între timp, s-a găsit și un adversar pentru data de 7 februarie. Nu va fi unul din Ungaria sau Serbia, așa cum se dorea, ci Crișul Chișineu Criș, ocupanta locului 3 în Seria a 4-a a Ligii 3.

Față de lotul prezent la reunire, acestuia i s-a alătura la antrenamente și portarul Orlic, dar și doi atacanți sosiți în probe la la echipe din Liga 5, scrie Sport Arad. E vorba despre Alin Chirilă, care în tur a jucat la Gloria Marin, în județul Sălaj, și la Răzvan Apostol, care vine de la Înfrățirea Iratoșu.

La Arad este așteptat și Robert Boboc (23 de ani), mijlocaș la închidere care aparține de Astra și care nu a fost păstrat în lot de antrenorul Costel Enache. Jucătorul a mai trecut în Liga 2 pe la CS Mioveni (în două rânduri), „U” Cluj și FC Hermannstadt. În prima parte a sezonului a fost utilizat la echipa din Giurgiu doar 17 minute, într-un singur meci.

Iată programul de amicale al UTA-ei în iarna lui 2019:

16 ianuarie, ora 13, Arad: UTA – Elore Bekescsaba
29 ianuarie, ora 12, Gyula: Szeged – UTA
31 ianuarie, ora 13, Arad: UTA – Progresul Pecica
2 februarie, ora 12, Ungaria: Fuzesgyarmat – UTA
5 februarie, ora 14, Arad: UTA – Gloria Lunca Teuz Cermei
7 februarie, ora 14, Arad: UTA – Crișul Chișineu Criș
9 februarie, ora 11, Sânmartin: Luceafărul Oradea – UTA
13 februarie, ora 11, Timișoara: Ripensia – UTA
16 februarie, ora 11, Arad: UTA – Lipova

Marius ANGHEL 10 Jan. 2019, 12:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă