UTA și-a anunțat programul pentru începutul anului 2018. Când are loc reunirea, unde va susține antrenamentele și cantonamentul și ce amicale a stabilit

Marius ANGHEL 03 Jan. 2018, 16:16 Pregătiri, amicale
UTA și-a anunțat programul pentru începutul anului 2018.** Când are loc reunirea, unde va susține antrenamentele și cantonamentul și ce amicale a stabilit

După o primă parte dezamăgitoare de sezon, încheiată abia pe locul 12, la cinci puncte peste ultimele poziții retrogradabile, UTA e departe de primele clasate și de lupta pentru promovare. Astfel, pentru partea a doua a sezonului Ligii 2, echipa arădeană are ca obiectiv încheierea campionatului pe un loc cât mai bun, dar și reducerea cheltuielilor.

Tocmai de aceea, conducerea clubului nu va mai opta pentru un cantonament în afara țarii în această iarnă, ci pe unul aproape de casă, la Moneasa. Utiștii și-au stabilit și opt meciuri amicale în această perioadă de pregătire, iar programul lor, cât și al perioadei începutului de an a fost publicat pe site-ul clubului.

Reunirea lotului e programată luni, 8 ianuarie, de la ora 11:00, la stadionul Motorul, apoi următoarele două zile sunt dedicate reacomodării cu efortul și vizitelor medicale. Până pe 17 ianuarie utiștii se vor antrena pe plan local, atunci urmând să desfășoare primul meci amical. Szeged 2011 – UTA e primul test al echipei pregătite de Cristian Todea, acesta fiind programat să se desfășoare în localitatea maghiară Szeged.

Direct după meci, UTA începe cantonamentul de iarnă, hotelul Parc din stațiunea Moneasa devenind „cartier general” pentru roș-albi până pe 26 ianuarie.

După cantonament, programul jocurilor de verificare arată astfel:

27 ianuarie: UTA – Gloria Lunca Teuz Cermei
31 ianuarie: UTA – Szeged 2011
3 februarie: UTA – Ripensia Timișoara
7 februarie: UTA – Șoimii Lipova
10 februarie: CSM Școlar Reșița – UTA
14 februarie: UTA – CSM Școlar Reșița
17 februarie: UTA РEl̦re Bekescsaba

Orele și locurile unde se vor disputa meciurile în care UTA este echipa gazdă vor fi anunțate la timp.

Marius ANGHEL 03 Jan. 2018, 16:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă