UTA și-a amânat din nou revenirea la antrenamente, de această dată cel puțin pentru o lună

Marius ANGHEL 19 Mar. 2020, 12:17 Pregătiri, amicale
UTA și-a amânat din nou revenirea la antrenamente,** de această dată cel puțin pentru o lună

UTA își reprogramase revenirea la antrenamente pentru 23 martie, însă prima concluzie a Grupului de Lucru format în cadrul FRF pentru a decide viitorul competițiilor interne de fotbal a fost că acestea nu se vor relua mai devreme de 16 mai 2020, atât timp cât la nivelul țării este declarată stare de urgență. În plus cluburilor li s-a recomandat să nu-și cheme jucătorii pentru a-și relua pregătirea, iar cine nu respectă această regulă își asumă riscuri.

În consecință, liderul Ligii 2 și-a anulat din nou antrenamentele în grup, urmând ca jucătorii să continue programul primit din partea staffului pentru a se menține în formă cu exerciții fizice pe care să le facă acasă.

În cel mai bun caz, utiștii își vor relua pregătirea pe 16 aprilie, pentru ca o lună mai târziu să joace din nou pe puncte.

„Și în această săptămână, jucătorii au de respectat un program individual. Pentru cei care stau la casă și au curte e puțin mai bine, dar și restul ar trebui să se descurce. Am făcut și un grup pe WhatsApp prin care țin legătura cu ei, mă interesez de sănătatea lor și a familiilor, iar până acum nimeni nu mi-a spus că se simte rău”, a spus antrenorul Laszlo Balint pentru Sport Arad.

UTA e lider detașat în Liga 2 după 24 de etape, cu 50 de puncte acumulate, cu 11 în fața celorlalte clasate pe podium, CS Mioveni și Turris Oltul Turnu Măgurele.

CITEȘTE și:

Play-off și play-out în Liga 2 pentru încheierea sezonului și stabilirea echipelor care vor promova/retrograda. Când ar putea să se reia campionatul și condițiile în care se va juca

OFICIAL | FRF a anunțat prima concluzie a Grupului de Lucru format pentru a decide viitorul competițiilor interne de fotbal: nu se pot relua mai devreme de 16 mai 2020

Foto: Leczki JOZSI / Mediafax Foto

 

Marius ANGHEL 19 Mar. 2020, 12:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă