UTA s-a reunit cu Dulcea în postura de jucător și secund, dar și cu Chindriș și Lazea!

Mihai Andries 25 Jul. 2013, 21:54 Pregătiri, amicale
UTA s-a reunit cu Dulcea în postura** de jucător și secund, dar și cu Chindriș și Lazea!

Sătul să mai aștepte după Adrian Marțian, care tot promite că face echipă și reunire de vreo lună de zile fără să se întâmple nimic, Giovanni Catanzariti a preluat inițiativa și cu ajutorul lui Gheorghe Constantin și Dorin Stana a convocat câțiva fotbaliști pentru un prim antrenament al verii.

În primul rând, trebuie să consemnăm prezența lui Adrian Dulcea, atacantul de 34 de ani care și-a terminat contractul cu FC Argeș și a ales să accepte – cel puțin, deocamdată – oferta „Bătrânei Doamne”. Din câte se pare, pe lângă sarcina de a lupta cu defensivele adverse, Dulcea va îndeplini și funcția de antrenor secund. Oricum, la această oră nu se cunoaște cu siguranță componența staffului tehnic „textilist”, chiar dacă Adrian Falub va apărea la acest sfârșit de săptămână la Arad.

Deocamdată, la reunirea de joi seara a lotului au fost prezenți destui fotbaliști, printre ei aflându-se și Chindriș sau Lazea. Cei doi tineri mijlocași sunt componenți ai noii echipe UTA Bătrâna Doamnă, din Liga a IV-a, dar au onorat și reunirea formației la care au evoluat în sezonul trecut. E posibil să fie un semn și al faptului că oferta clubului Atletico pentru gruparea fanion încă stă în picioare sau cel puțin că cele două echipe vor colabora pentru binele fotbalului arădean.

Au mai răspuns prezent la primul antrenament: Bîrză, Neagu, Raț, Pogacics, Selagea sau Zanardini, dar și alți fotbaliști pentru care conducerea „textilistă” dorește să păstreze discreția până la semnarea contractelor. În această săptămână, UTA se va antrena până sâmbătă cel mai probabil sub comanda lui Dan Stupar, iar duminică va avea liber.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 25 Jul. 2013, 21:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă