UTA s-a distrat cu Frontiera

24 Mar. 2012, 10:09 Pregătiri, amicale
UTA** s-a distrat cu Frontiera

Pentru că Arieșul Turda s-a retras din campionat, staff-ul tehnic al „Bătrânei Doamne” a comandat un amical cu singura divizionară a patra disponibilă în weekend. Dacă în campionatul precedent sau chiar în turul acestuia, utiștii nu aveau obiceiul să zdrobească echipele din fotbalul județean, de această dată „alb-roșii” nu au oprit niciun moment „motoarele”.

A rezultat un festival de goluri, pe fondul unui joc ofensiv, animat de tehnicii utiști din linia de mijloc „textilistă”. „Balul” a fost deschis în minutul 6, de Miron, care a punctat cu ajutorul barei după o pasă primită de la Mara. Lista marcatorilor cu Juventus a fost trasă la xerox până în mitul 15 și asta pentru că Neagu a înscris cu capul după cornerul aceluiași Mara.

În schimb, scorul din confruntarea din Capitală nu putea fi repetat, atâta timp cât adversarul era net inferior echipei lui Schumacher. Așa că, diferența s-a mărit treptat, până la 5-0 la ultimul fluier al primei reprize. George Neagu a înscris din nou și tot cu capul după centrarea lui Calvin, Mara l-a lobat excelent pe Mucha din interiorul careului, iar Hidișan a trimis cu stângul pe sub portarul „grănicierilor” după pasa lui Miron.

La reluare, chiar și cu destule modificări în formula de start, UTA a continuat să facă spectacol. Cătălin Bucur a punctat pentru 6-0, profitând de o greșeală a portarului Leva, pentru ca mozambicanul Sitoe să-i „prepare” lui Bălan golul de 7-0.. Cu 7 minute înainte de final, Jerry a marcat primul său gol în tricoul „alb-roșu”, la o fază la care a driblet și portarul după deschidere în adâncime a lui Bucur. În fine, fostul turdean a făcut și el „dubla” cu un lob de manual de la 15 metri.

Așadar, antrenament reușit cu public (aproximativ 50 de persoane au urmărit amicalul de vineri), însă, așa cum a recuoscut și antrenorul Roland Nagy, aceasta e liniștea dinaintea furtunii. Pe UTA o așteaptă o serie de foc în luna aprilie, cu nu mai puțin de șase partide oficiale, printre care și derby-ul Vestului cu Poli.

UTA: Smaranda (46 Amadio) – Calvin (71 Neagu), Pocuca (46 Pascariu), Gligor (71 Pocuca), Siminic (71 Mara) – Purece (65 Chindriș), Ignea (46 Varga), Hidișan (46 Bălan), Neagu (46 Nădăban) – Mara (46 Bucur) – Miron (46 Jerry)

Frontiera Curtici: Mucha – Abrudan, Pistrui, Baul, Munteanu – A. Don, Pleșca, Avrămuțiu, Andrași – Vaștag, P. Măgulean. Au mai jucat: Leva – Nadiu, Hanc, S. Măgulean, Anca.

Sursa: Sport Arad

24 Mar. 2012, 10:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă