UTA merge în cantonament la Moneasa și cunoaște primul partener de verificare. Arădenii vor să repatrieze doi jucători

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Jan. 2015, 15:12 Actualizat: 05 Jan. 2015, 05:38 Pregătiri, amicale
UTA merge în cantonament la Moneasa și cunoaște primul partener de verificare.  Arădenii vor să repatrieze doi jucători

Vacanța e aproape gata pentru conducerea UTA-ei, care se întrunește luni pentru prima pagină din agenda lui 2015. Claudiu Drăgan a confirmat că reunirea echipei e programată pentru miercuri, 14 ianuarie, iar Codru Grădinariu a dezvăluit că utiștii merg la Moneasa în cantonament, începând cu 21 ianuarie. Stagiul montan ține 9 zile, iar la final e programat un meci cu echipa maghiară Gyulai Thermal FC.

Capitol important, țintele iernii. Într-un interviu acordat cu puțin timp înaintea Crăciunului, Alexandru Meszar anunța că Sorin Strătilă și UTA au un acord de principiu, iar mijlocașul, despre care s-a spus că e dorit la Iași, e așteptat la reunirea arădeană. Adi Piț are termen de gândire până luni, iar Răzvan Blănaru e pe punctul să-și oficializeze relația cu trupa roș-albă, în curtea căreia a pătruns anul trecut, după forfaitul declarat de Gloria Arad.

În aceeași ordine de idei, utiștii au discutat repatrierea a încă doi jucători, mijlocașul Ovidiu Vezan (29 de ani), ultima dată la Săgeata Năvodari, și portarul Cătălin Bujor (24 de ani), săptămâna viitoare urmând să vină cu clarificări și în dreptul lor.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Jan. 2015, 15:12 Actualizat: 05 Jan. 2015, 05:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă