UTA joacă la Chișineu Criș primul amical al verii

11 Jul. 2012, 15:28 Pregătiri, amicale
UTA joacă la Chișineu Criș** primul amical al verii

În a zecea zi a pregătirii estivale, echipa fanion a Aradului se antrenează în compania celor de la Crișul Chișineu Criș. Partida de verificare va avea loc pe terenul divizionarei a patra miercuri seară. Adrian Falub are ocazia să-și facă o primă părere despre jucătorii noi sosiți și anume: fundașii Tînc și Ene, mijlocașii A. Neagu, Mărginean, Pavel, Kharbat și atacanții Pop și Rus.

„Avem două jocuri în această săptămână, cu siguranță le voi da șanse tuturor jucătorilor aflați în pregătire. Avem și fotbaliști tineri talentați de la echipa a doua, trebuie să vedem cine merită să rămână alături de noi”, spune antrenorul UTA-ei.

Până la ora începerii partidei cu Crișul, ar putea să mai ajungă un atacant brazilian de 21 de ani.

Crișul debutează sub comanda lui Gheorghe Vânătoru în compania celei mai titrate grupări din Provincie. Partida se va desfășura pe cocheta bază sportivă de la Criș și va începe de la ora 19,30. În caz de nevoie, va fi aprinsă și nocturna. „Va fi o plăcere pentru noi să întâlnim UTA, dar suntem conștienți că ne așteaptă un meci greu. Sperăm să facem un joc bun și să nu pierdem, pentru că suntem conștienți de faptul că există o diferență mare de nivel între noi și ei”, ne-a declarat antrenorul Crișului, care se baza și pe noutățile Arsene (Pecica), Greholea (Pâncota), C. Gâlcă (Pâncota), Popescu (FC Bihor) și portarul Krajca (Victoria Zăbrani).

Sursa: Sport Arad

11 Jul. 2012, 15:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă