UTA intră în primul cantonament al iernii. Jucătorii veniți în probe și încă rămași la echipă și lotul convocat de Ionuț Popa pentru acest stagiu

Marius ANGHEL 12 Jan. 2019, 14:25 Pregătiri, amicale

Cea mai grăbită echipă din Liga 2, UTA, care și-a reluat antrenamentele de luni, 7 ianuarie, intră de la începutul săptămânii următoare în cantonament. Ionuț Popa și stafful său au selectat 21 de jucători pentru stagiul de pregătire centralizat de pe plan local, „Bătrâna Doamnă” urmând să stea cazată de luni până pe 25 ianuarie la Hotelul Coandi din Arad.

În lotul pe care îl are la dispoziție Ionuț Popa se numără nu mai puțin de 13 jucători sub 21 de ani, printre aceștia aflându-se în continuare fundașii Ciprian Dombrovoschi (ex. SSC Farul), Sebastian Pușcașu (ex. ACSO Filiași) și mijlocașul paraguayan Jorje Alvarenga, dar și tineri juniori din cadrul clubului. La ceilalți jucători aflați în probe în această săptămână, ca de exemplu cei doi irlandezi Yoro și Strickland, s-a renunțat, în timp ce fotbaliștii curtați se lasă așteptați.

În acest cantonament pe plan local, Ionuț Popa va conduce câte două antrenamente pe zi, majoritate dintre ele urmând a fi desfășurate pe cele două terenul de la Motorul. În plus, miercuri, 16 ianuarie, de la ora 13:00, UTA are programat primul amical al iernii, la Arad, cu maghiarii de la Elore Bekescsaba.

Lotul convocat de Ionuț Popa, Cristian Păcurar și Dan Țapoș pentru acest prim cantonament: Orlic, Bodea, Zamfir – El Hasni, Copaci, R. Iuga, Cr. Costin, Suslak, Coulibaly, Isac, Hrezdac, Pușcașu, Miculescu, Cip. Rus, Dav. Popa, Cr. Matei, Vulturar, Deta, Dombrovoschi, Alvarenga și Merian.

Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 12 Jan. 2019, 14:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă