UTA întâlnește o echipă din Germania în primul amical din Spania. Ce condiții au arădenii în cantonamentul de la Oliva Nova

Marius ANGHEL 31 Jan. 2017, 10:47 Pregătiri, amicale

După ce ieri dimineață a început, la propriu, pregătirea din cantonamentul din Spania, de la Oliva Nova, jucătorii echipei UTA Bătrâna Doamnă vor susține astăzi, de la ora 17:00, a României, un prim meci amical. Planurile staff-ului utist s-a schimbat puțin, deoarece, inițial, aceștia și-ar fi dorit ca primul joc de pregătire să aibă loc la două sau trei zile după ce încep cantonamentul.

Astfel, primul adversar pe care UTA în întâlnește în Spania este TSV Steinbach, o echipă ocupantă a locului trei în Regionalliga Südwest, a patra ligă din Germania. Meciul începe la ora locală 16:00 (17:00 ora României).

În privința pregătirii din cantonamentul din Spania, Laurențiu Roșu și staff-ul său au condus în prima zi, de dimineață, un antrenament tehnico-tactic la baza sportivă a resortului Oliva Nova. După-amiază, arădenii au avut programat un nou antrenament, acesta fiiind urmat apoi de o oră la sala de forță.

VEZI o GALERIE FOTO de la antrenamentul UTA-ei

Potrivit site-ului oficial al UTA-ei, complexul Oliva Nova asigură un confort excelent jucătorilor. Echipa arădeană are propriul ei corp de clădire, inclusiv sala de mese e privată și acces au doar membrii delegației roș-albe. Sala de forță este dotată corespunzător, iar baza sportivă însumează patru terenuri cu iarbă naturală. În acest moment, tot aici efectuează cantonamentul și echipele Slovan Liberec, Ferencvaros și Sturm Graz.

Marius ANGHEL 31 Jan. 2017, 10:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă