UTA încheie cu o zi mai repede cantonamentul

01 Feb. 2012, 18:41 Pregătiri, amicale
UTA încheie cu o zi mai repede** cantonamentul

Vremea din ultimele zile de la Moneasa i-a cam încurcat pe antrenorii arădeni, care sunt puși în încurcătură când trebuie să aleagă locațiile pentru antrenamente. Pe terenul din stațiunea de la poalele Munților Codru Moma nu se mai poate intra de la începutul săptămânii, fiindcă zăpada topită a stricat puțin gazonul, același fenomen începând să se înregistreze și în „fieful” din Dezna. Și traseele de alergare din Moneasa sunt înghețate, iar jucătorii, și pe fond de oboseală acumulată în cele 11 zile de cantonament, se plâng de unele dureri musculare.

Nici partida amicală disputată marți dimineață, contra celor de la Flacăra Făget, pe terenul înghețat de la Ineu, nu le-a făcut prea bine utiștilor, toate acestea obligând stafful tehnic să pună capăt cu o zi mai repede stagiului de pregătire montan. „Am decis să coborâm joi după-amiaza de la Moneasa și nu vineri, cum era stabilit inițial. Din păcate, vremea și implicit terenurile nu ne mai ajută deloc, așa că am decis ca antrenamentele de vineri să le mutăm la Arad. O să renunțăm și la meciul cu Ineul, dacă terenul va fi la fel de înghețat precum la ora partidei cu Făgetul. Dar, fiind programat la ora 15, s-ar putea să existe condiții mai bune de joc”, spune Roland Nagy.

Dacă întâlnirea cu ineuanii va avea loc, tehnicienii „textiliști” intenționează să ruleze întreg lotul, de data aceasta urmând să intre pe teren și Bogdan Mara.

Sursa: Sport Arad

01 Feb. 2012, 18:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă