UTA începe amicalele din Austria cu adversarul devenit deja tradițional. Arădenii au fost întâmpinați de o vreme urătâ în stațiunea austriacă Mallnitz

Marius ANGHEL 17 Jul. 2017, 12:03 Pregătiri, amicale

Utiștii au fost întâmpinați de o vreme urătâ în stațiunea austriacă Mallnitz, dar duminică lucrurile s-au mai îndreptat. După ce sâmbătă nu au fost mai mult de 15-16 grade Celsius și a cam plouat toată ziua, ieri a ieșit și soarele, iar termometrul a arătat 22 de grade Celsius la antrenamentul de dimineață al arădenilor, scrie Sport Arad. Tehnicienii „roș-albilor” au insistat pe exerciții de forță și dexteritate, pentru ca după-masă să apară mai mult în peisaj și mingea. Polgar s-a pregătit și ieri separat, dar, de astăzi ar putea transpira cot la cot cu colegii săi.

Ajunși la fața locului, utiștii au luat legătura cu tradiționalul adversar din amicalele verii și au stabilit să-și dea întâlnire marți seara. SV Spittal evoluează în eșalonul patru austriac și își verifică pentru al treilea an consecutiv potențialul cu echipa fanion a Aradului, mai scrie Sport Arad.

Altfel, utiștii se pregătesc pe pământ austriac sub comanda lui Adrian Mihalcea, Gheorghe Mihali, Cristian Todea, Dan Țapoș și Vlad Țăran, programul zilnic urmând să includă câte două ședințe de pregătire. Staff-ul tehnic a fost completat de maseurii Nicolae Tomescu și Daniel Chiorean, de kinetoterapeutul Steliean Tetulea, iar delegația roș-albă e condusă de directorul de competiții Claudiu Drăgan.

Foto: UTA

Marius ANGHEL 17 Jul. 2017, 12:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă