UTA ia în serios varianta de a trece granița pentru antrenamente!

Marius ANGHEL 28 Oct. 2016, 12:35 Pregătiri, amicale
UTA** ia în serios varianta de a trece granița pentru antrenamente!

Tot căutând terenuri bune de antrenamente la Arad, utiștii au ajuns în Ungaria. E adevărat, destul de aproape, chiar la graniță, mai precis la 32 de kilometri, la Battonya.

„Chiar astăzi am fost acolo și suntem mulțumiți de cele două terenuri, vestiare și alte facilități pe care cu greu le găsim în Arad în această perioadă. Probabil, o să ne antrenăm și la Battonya când credem de cuvință. Nu călătorim mai mult de 30 de minute până acolo și avem condiții bune de pregătire”, a comunicat Codru Grădinariu, directorul general al „alb-roșilor”.

După ce, miercuri, au intrat în premieră pe gazonul de pe „Gloria”, ieri dimineață, Strătilă et. comp. au transpirat pe terenul din Sânnicolau Mic. Până una alta, Laurențiu Roșu a admis faptul că: „Consumul fizic în partida de sâmbăta trecută a fost mare pe acel teren greu. Poate chiar dublu, dar asta ținând cont și de faptul că s-a jucat 10 contra 10 timp de o repriză, iar jucătorii au trebuit să alerge mai mult. Am fost foarte mulțumit de băieții mei, s-au dăruit pe teren în condițiile date, iar importante erau cele trei puncte. Sigur, dacă vrem să avem mai mulți spectatori în tribune, să umplem stadionul chiar dacă el e mai mic, trebuie să atragem lumea și printr-un joc bun. Însă, rezultatele sunt prioritare în momentul de față, căci etapă de etapă suntem obligați să luăm trei puncte dacă vrem să fim cât mai sus până la iarnă”.

CITEȘTE și: Continuitatea la nivelul „secunzilor”, pe placul lui Roșu: „Sunt bine pregătiți profesional și conectați la Liga a 2-a”

Text: Sport Arad
Foto: UTA Media Design

Marius ANGHEL 28 Oct. 2016, 12:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă