UTA, egalată la ultima fază de joc în primul amical

12 Feb. 2012, 16:32 Pregătiri, amicale
UTA, egalată la ultima fază de joc** în primul amical

Ieri, la Belek, UTA Arad a susținut primul meci amical al cantonamentului din Antalya. Arădenii au remizat, 1-1, cu kazacii de la FC Ordabasy Shymkent, câștigătoarea Cupei pe plan intern. Capătă a deschis scorul în minutul 18, iar adversarul a egalat la ultima fază a jocului.

Roland Nagy a început partida cu jucătorii: Smaranda – Calvin, Pocuca, Gligor, Neagu – Purece, Ignea, Hidișan, Nădăban – Mara, Capătă. La începutul reprizei a doua au intrat Pascariu, Bălan, Bucur și Galanis, în locul lui Gligor, Calvin, Hidișan și Capătă, iar pe parcursul părții secunde au evoluat Cărpinișan, Siminic, Urosevic, Miron și Cioară în locul lui Pascariu, Nădăban, Ignea, Mara și Smaranda.

După 18 de minute de joc, „Bătrâna Doamnă” a deschis tabela după ce Mara i-a așezat balonul lui Capătă, care a șutat, din piruetă, la colțul lung al porții khazacilor.

Jocul dur al adversarilor utiștilor a fost resimțit după două minute de joc de la startul reprizei secunde, Pascariu fiind înlocuit de Cărpinișan după ce și-a spart capul într-un duel cu un adversar.

În partea a doua a jocului, UTA a trecut pe lângă majorarea scorului, însă Galanis, cap pe lângă după un corner a lui Bucur, nu i-a făcut pe jucătorii lui Nagy câștigători. Ratarea a fost însă răzbunată la ultima fază de joc a meciului, când Ordabasy a egalat din 10 metri după o lovitură de colț bătută de pe stânga.

Astăzi, UTA joacă împotriva celor de la Farul Constanța, începând cu ora 18:30.

Foto: FC UTA Arad

12 Feb. 2012, 16:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă