UTA continuă cu victorii și goluri multe în meciurile amicale. Crisul Chișineu Criș, ultima victimă a liderului Ligii 2 înainte de plecarea în Turcia

Marius ANGHEL 31 Jan. 2020, 16:19 Pregătiri, amicale
UTA continuă cu victorii și goluri multe în meciurile amicale.** Crisul Chișineu Criș, ultima victimă a liderului Ligii 2 înainte de plecarea în Turcia

UTA continuă fără greșeală în meciurile amicale din 2020. Liderul Ligii 2 după 21 de etape s-a impus, astăzi, în ultima zi a lunii ianuarie, cu 3-1, pe teren propriu, arena Motorul, în fața ocupante locului 3 în Seria a 4-a a Ligii 3, Crisul Chișineu Criș. De duminică, arădenii merg în cantonament în Turcia pentru următoarele 13 zile.

În al treilea amical desfășurat în acest an, UTA a fost aproape să intre la pauza jocului cu Crișul cu egalitate, meritul pentru scorul alb din primele 43 de minute avându-l și adversarul destul de disciplinat tactic, care s-a apărat atent pe două linii și nu și-a expus prea mult tânărul portar, împrumutat chiar de la UTA. Dar și când a avut de lucru, Zamfir a intervenit în două rânduri în fața lui Ursu, care șutase cu efect de la marginea careului, ușor lateral stânga, în timp ce Hrezdac și Melinte finalizaseră în afara cadrului porții din poziții bune, scrie Sport Arad. Echipa din Liga 3 a ajuns rareori în preajma careului advers, Iacob având un singur șut de apărat la lovitura liberă executată de Piț de la 23 de metri.

Cei care aveau să decidă rezultatul primei părți a jocului aveau să fie Octavian Ursu (43), cu un lat pus din careul mic la pasa perfectă venită din bandă, de la Tomozei, și Romario Moise (45), care a transformat precis un penalty obținut de același Ursu în duelul cu Pavel.

Ciucur a resimțit gustul golului, Crișul a marcat și ea din penalty

Tabela s-a modificat repede și în actul secund, mai precis la nouă minute de la reluarea jocului. Atunci, Alexandru Ciucur (54) a primit o pasă de la sărbătoritul zilei, Damian Isac, și a trimis cu efect, la colțul lung, de la 15 metri ușor latetral stânga.

Folosit pentru prima oară în amicalele iernii, Cristi Pușcaș a luat la țintă transversala după un șut cu stângul de la marginea careului, pentru ca divizionara terță să profite apoi de singura fisură din defensiva liderului ligii secunde. Modan a pătruns în viteză spre careu și a fost agățat din spate de juniorul Vulturar. Penalty și pentru Crișul, transformat precis de Marian Codrea. O lovitură liberă executată peste poartă de Ioniță și un șut slab din poziție bună a lui Gavrilă au fost ultimele situații ale unui amical disputat la zero grade Celsius, în prezența a 60-70 de spectatori, a mai scris Sport Arad.

UTA, prima repriză: Fl. Iacob – Tomozei, R. Crișan, Melinte, Roumpoulaku – Oroian, R. Moise, Hrezdac, Oct. Ursu – Miculescu, Buhăcianu
UTA, repriza a doua: Bolboașă – A. Rus, Fl. Ilie, E. Pașcu, Ciucur – Gavrilă, Vulturar, Pușcaș, Bustea – Isac, Al. Ioniță

Crișul Chișineu Criș: Zamfir – Onuțan, Sabău, Nistor, Suslak – Piț, Ember (Jichici 46), Pavel (Teședan 46) – Balla (Clej 46), M. Codrea, Ciornei (Modan 46)

UTA câștigă, astfel, și al treilea meci amical din această perioadă de pregătire de iarnă, după 7-0 cu UTA U19 și 5-1 cu Progresul Pecica, iar duminică decolează spre Turcia, unde, în Antalya, urmează să efectueze un cantonament de 13 zile, în care va disputa și patru meciuri amicale.

Înregistrarea video a amicalului UTA – Crișul poate fi urmărită mai jos:

Foto:

Marius ANGHEL 31 Jan. 2020, 16:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă