Schimbare de program la UTA. Lui Laszlo Balint nu i-au convenit condițiile amicalului cu Yenisey și a ales să joace cu o echipă braziliană

Marius ANGHEL 07 Feb. 2020, 15:33 Pregătiri, amicale
Schimbare de program la UTA.** Lui Laszlo Balint nu i-au convenit condițiile amicalului cu Yenisey și a ales să joace cu o echipă braziliană

UTA nu va mai întâlni, sâmbătă, în al doilea test din Turcia, formația rusă Yenisey Krasnoyarsk, ci va evolua împotriva selecționatei olimpice a celor de la Gremio Novorizontino, echipă din liga a treia din Brazilia. Decizia de a schimba programul îi aparține antrenorului principal Laszlo Balint.

După testul cu luxemburghezii de la Racing Union, câștigat cu 3-1, UTA ar fi trebuit să o întâlnească sâmbătă pe Yenisey Krasnoyarsk, ocupanta locul 17 din 20 în liga secundă a Rusiei, formație care pe 3 februarie remiza, scor 2-2, cu Dunărea Călărași. Numai că Laszlo Balint a fost anunțat de către ruși că vor utiliza doar juniori și rezerve în acest test, astfel că antrenorul nu a fost de acord și a decis căutarea unui alt adversar aflat în zonă și dispus să joace contra liderului din Liga 2.

Arădenii au căutat un adversar mai puternic și l-au găsit. Sâmbătă vor juca împotriva selecționatei olimpice a celor de la Gremio Novorizontino, echipă din liga a treia din Brazilia. Aceștia se află, la rândul lor, în cantonament în Antalya și au disputant până acum două amicale, unul cu echipa a doua a celor de la Zenit și unul cu PFC Sochi, echipă din prima ligă din Rusia.

Meciul dintre UTA și Gremio Novorizontino are loc sâmbătă, de la ora 16:00 (ora României), la baza sportivă IC Santai din Belek.

Până la finalul acestui stagiu din Turcia, liderul Ligii 2 mare are amicale cu Arsenal Tula (Rusia), miercuri, 12 februarie, ora 11:00, și cu Vorslka Poltav U21 (Ucraina), vineri, 14 februarie, ora 17:00.

 

Marius ANGHEL 07 Feb. 2020, 15:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă