UTA caută adversar pentru prezentarea lotului

27 Feb. 2012, 10:49 Pregătiri, amicale
UTA caută adversar** pentru prezentarea lotului

„Duelul” dintre UTA și Honved Budapesta ar fi trebuit să se dea pe unul dintre terenurile din Arad, însă cum niciunul dintre acestea nu a fost dezăpezit la timp, devenind impracticabile weekendul trecut, așa – zisul meci de prezentare a lotului utist pentru retur s-a disputat în Ungaria. Arădenii s-au deplasat la Mako, unde au avut de înfruntat și furia suporterilor maghiari.

Totuși, „textiliștii” nu au renunțat la ideea unui adevărat meci de prezentare, care ar urma să se dispute sâmbăta viitoare, de la ora 11, la Arad. „Se lucrează la acest aspect, domnul președinte caută cea mai bună variantă, cel mai probabil urmând să jucăm pe Șega. Să vedem ce echipe vom găsi disponibile pentru un astfel de joc, la care ne-ar plăcea să fie prezenți cât mai mulți suporteri”, a recunoscut Roland Nagy.

De fapt, stafful tehnic și-ar mai dori două partide de verificare până la întâlnirea oficială cu Juventus București, primul dintre ei urmând să aibă loc miercuri după-amiază. Cel mai probabil, adversarul „alb-roșiilor” va fi liderul Ligii a 4-a, Șomii Pâncota, sau o altă formație din primul eșalon județean.

Sursa: Sport Arad

Foto: Viorel Muscă

27 Feb. 2012, 10:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă