UTA – ACS Poli, amicalul-vedetă al iernii pentru arădeni

Marius ANGHEL 05 Jan. 2015, 16:28 Pregătiri, amicale
UTA - ACS Poli,** amicalul-vedetă al iernii pentru arădeni

Utiștii au clarificat o bună parte din calendarul meciurilor amicale din perioada pregătirii de iarnă. Cap de afiș e un duel cu divizionara secundă ACS Poli Timișoara, iar FC Bihor figurează și ea pe listă!

O primă mișcare e programată la trei zile după reunire, pe 17 ianuarie. Atunci, pe terenul Șega, Roli Nagy, Radu Anca și Sebastian Huțan vor fi față în față cu băieții de la echipa secundă, pe care o pregătesc Dan Stuparu, Cristi Păcurar și Francisc Tisza. Se joacă de la ora 11,00.

Cantonamentul de la Moneasa are ca sediu central hotelul „Parc”, de unde se pleacă pe 24 ianuarie până în Ungaria, la Gyula. Acolo, de la ora 12,00 (ora României) e programat un meci cu Szeged.

UTA se întoarce acasă vineri, 30 ianuarie, altă zi de meci, în compania Ripensiei Timișoara. În funcție de vreme, pe Motorul sau pe Șega, de la ora 15,00.

Semicantonament cu meciuri tari

Weekendul e liber, apoi, din 2 februarie, Roli Nagy și stafful său au gândit un semicantonament pe plan local, cu câte două antrenamente pe zi.

Pe 4 februarie, trupa arădeană reia un duel pierdut, cu Poli Timișoara! E pentru prima dată când cele două echipe, în noile configurații, vor fi față în față,

Trei zile mai târziu e rândul unei alte întâlniri cu conotații vechi pentru Arad, FC Bihor – UTA, la Oradea. Bihorenii vin și ei la Arad, pe 14 februarie, de la ora 12,00, pe 18 februarie e a doua confruntare a iernii cu Ripensia, de această dată la Timișoara, oraș în care utiștii ajung și pe 28 februarie, pentru returul cu Poli!

Codru Grădinariu a dezvăluit că zilele de 11, 21 și 25 februarie sunt și ele dedicate meciurilor amicale, adversarii urmând să fie stabiliți în cel mai scurt timp.

Și pentru că UTA stă în prima etapă a returului, Botiș și colegii săi au un ultim test, în compania Progresului Pecica, pe 7 martie.

„Am stabilit meciuri și mai tari decât anul trecut, cred că e necesar și pentru băieți. Și pentră că tocmai am pășit în 2015, în numele conducerii, le transmit tuturor suporterilor, partenerilor, colaboratorilor și celor care sunt atenți la destinele UTA-ei să aibă parte de un an cât mai bun!”, a adăugat Grădinariu.

Marius ANGHEL 05 Jan. 2015, 16:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă