UTA a vrut să aducă la Arad un adversar tare din Ligii 1, Steaua, Dinamo sau Astra. Motivul pentru care s-a renunțat la amical

UTA a vrut să aducă la Arad un adversar tare din Ligii 1, Steaua, Dinamo sau Astra.** Motivul pentru care s-a renunțat la amical

UTA Bătrâna Doamnă a dorit să joace un amical puternic cu o echipă din Liga 1 în weekendul în care va urma să stea. Săptămâna viitoare, arădenii nu vor evolua în campionat, deoarece ar fi trebuit să întâlnească Șoimii Pâncota, iar conducătorii echipei ar fi dorit să aducă în fața propriilor suporteri una dintre grupările din play-off-ul primei ligi, care la rândul lor stau, deoarece joacă naționala cu Danemarca. Cum niciuna dintre formațiile cu care s-au purtat discuții, Astra, Steaua și Dinamo, nu a dorit să vină până la Arad, atunci planul utiștilor a fost dat peste cap.

„Niciuna dintre echipele de play-off nu a dorit să vină la Arad, iar dacă nu le-am putut oferi suporterilor bucuria să le vadă pe viu, atunci am preferat să nu mai jucăm deloc. Era la un moment dat o variantă să ne vedem cu Dinamo la Brașov, dar am zis nu. Până la urmă, avem și noi jucători accidentați, Petre va fi plecat la lot, pentru juniori e varianta meciurilor la UTA II sau Cupa și campionatul de la Elite, am preferat să ne vedem de antrenamente cu gândul la programul încărcat din săptămânile următoare. Ne așteaptă o altă serie de meciuri foarte grele, cu Luceafărul, Afumați, Sepsi, Juventus și Olimpia Satu Mare. Avem nevoie de fiecare jucător din lot la capacitate maximă, ne concentrăm pe asta”, a spus, citat de Sport Arad, Laurențiu Roșu la conferința de presă de azi de dinaintea meciului cu FC Brașov.

Adversara UTA-ei de duminică, FC Brașov, a purtat la rândul ei discuții pentru un amical cu Dinamo, la finalul săptămânii viitoare, atunci când echipa lui Cosmin Contra va fi în zonă pentru un mini-cantonament. „Stegarii” vor trebui însă să-și amâne meciul de campionat cu ASU Poli pentru a juca împotriva „câinilor”, cu motivul că îi are pe Paul Iacob și Robert Moldoveanu la naționalele la U21, respectiv U18, însă acest lucru are șanse mici să se realizeze.

Foto: Ciprian PETCUȚ

Pe aceeași temă