UTA a stabilit unde își desfășoară cantonamentul de iarnă. Arădenii se vor pregăti acolo unde în 2016 au fost Bayern Munchen, PSV sau Villarreal

Marius ANGHEL 30 Dec. 2016, 16:24 Pregătiri, amicale
UTA a stabilit unde își desfășoară cantonamentul de iarnă.** Arădenii se vor pregăti acolo unde în 2016 au fost Bayern Munchen, PSV sau Villarreal

Staff-ul tehnic și cel administrativ al clubului UTA Bătrâna Doamnă au hotărât unde își vor duce jucătorii în această iarnă pentru a pregăti partea a doua a sezonului Ligii 2, una în care gruparea arădeană speră să își mențină măcar poziția în clasament pe care se află în acest moment, a doua, promovabilă.

Laurențiu Roșu și compania au ales localitatea Oliva Nova din Spania pentru desfășurarea stagiului de pregătire de iarnă. În cursul anului 2016, acolo s-au pregătit cluburi ca Bayern Munchen, Kaiserslautern, Union Berlin (Germania), PSV Eindhoven (Olanda), Videoton (Ungaria), Elche, Rayo Vallecano sau Villarreal (Spania).

Complexul Oliva Nova Beach & Golf Resort e situat pe Coasta Valenciei, la malul Mării Mediterane. Stabilimentul dispune de 200 de camere duble, iar baza sportivă oferă condiții excelente: terenuri, sală de gimnastică, facilități pentru recuperare, sală de conferințe pentru ședințe tehnice, dar și materiale ajutătoare pentru antrenamente.

În Spania, UTA are planificate patru meciuri de verificare, printre posibilii adversari numărându-se și Sparta Praga (Cehia), clubul care tocmai la achiziționat pe românul Bogdan Vătăjelu, lista completă urmând să fie stabilită în scurt timp.

Cantonamentul echipei arădene la Oliva Nova se va desfășura în perioada 29 ianuarie – 12 februarie, anunță site-ul oficial al clubului UTA.

Reunirea echipei UTA Bătrâna Doamnă va avea loc la Arad, pe 16 ianuarie.

Marius ANGHEL 30 Dec. 2016, 16:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă