Unirea trage tare în cantonamentul de la Tușnad. Bona testează în această perioadă doi tineri jucători

Marius ANGHEL 30 Jan. 2015, 11:10 Pregătiri, amicale
Unirea trage tare în cantonamentul de la Tușnad.** Bona testează în această perioadă doi tineri jucători

Aflați de câteva zile în cantonament la Tușnad, elevii lui Dan Bona trag din greu în această perioadă în care tehnicianul Unirii pune accent pe pregătirea fizică.

În general, fotbaliștii brașoveni au avut parte de un program istovitor, cu câte două antrenamente intense în fiecare zi. „Avem parte de condiții excelente la Tușnad, pentru că avem trasee de alergare, sala de forță, refacere, dar și putem lucra cu mingea la o sală de sport. Jucătorii sunt conștienți că le va prinde bine și nu se plâng”, spune Dan Bona, care are în probe și doi tineri jucători. Este vorba de fundașul Iordache și atacantul Paraschiv, ambii de la Sport Team București.

Altfel, vineri, Unirea Tărlungeni are programat un meci amical cu FCM Miercurea Ciuc, echipă de Liga a III-a, care este pregătită de fostul căpitan al „stegarilor”, Robert Ilyeș.

Tehnicianul ciucanilor spune însă că terenul este acoperit cu gheață și doar vineri dimineța va decide împreună cu oficialii Unirii Tărlungeni, dacă meciul se va putea disputa în condiții acceptabile. „Noi vrem să jucăm cu Unirea, dar terenul sintetic este acoperit cu gheață. Depunem eforturi pentru curățarea terenului, pentru că nu vrem să punem în pericol jucătorii”, a spus Ilyeș.

În cazul în care terenul sintetic de la Miercurea Ciuc va fi degajat de gheață, partida amicală cu Unirea Tărlungeni se va disputa în nocturnă, de la ora 17.30!

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 30 Jan. 2015, 11:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă