Unirea Tărlungeni va evolua în Liga a II-a pe stadionul Coronei!

Marius ANGHEL 13 Jun. 2013, 14:59 Pregătiri, amicale
Unirea Tărlungeni** va evolua în Liga a II-a pe stadionul Coronei!

Nou promovata în liga a II-a, Unirea Tărlungeni, așa cum a relatat directorul sportiv Claudiu Cazan, își va relua pregătirile pe 8 iulie.

După ce au ajuns în eșalonul secund, brașovenii au renunțat la a mai evolua pe stadionul Precizia din Săcele, care nu mai putea fi omologat pentru disputarea meciurilor la acest nivel, astfel că s-a apelat la stadionul Carpați, acolo unde Corona Brașov a reușit performanța de a promova în Liga I.

„Avem o colaborare foarte bună cu Primăria Brașov și cu Corona de la care sperăm să avem în continuare sprijin”, a spus Claudiu Cazan

Incertitudini pentru noul sezon la Civitas Făgăraș

O situație aparte reprezintă formația făgărășeană Civitas, care la ora asta nu-și cunoaște situația, va continua sau nu în liga a III-a. „Federalii” au schimbat regula jocului în timpul campionatului, ilegal și neprofesionist, în ce privește sistemul de retrogradare. În iarnă s-a stabilit ca trei echipe clasate pe locurile 9 din fiecare serie să fie pe locuri retrogradante în loc de locurile 10, o serie de formații au contestat acest fapt la Federatie, de la care se așteaptă răspuns. Președintele clubului făgărășean, Lucian Cupu ne-a relatat: „Acum încă nu știm unde vom juca în sezonul viitor. Una este să evoluezi în liga a III-a, fapt pentru care ar mai trebui să facem câteva implanturi și alta este să evoluăm în campionatul județean unde am dori să creștem jucători tineri pentru a avea experiență pentru viitoarele ediții de campionat. În acest sens nici nu știm când ne vom relua pregătirile și cu cine”.

Sursa: Bună ziua Brașov

Marius ANGHEL 13 Jun. 2013, 14:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă