Unirea Tărlungeni, „afumată” la scor de neprezentare. Jucătorii lui Bona n-au avut reacție în fața unei echipe din Liga 3

Marius ANGHEL 27 Jul. 2015, 16:05 Pregătiri, amicale
Unirea Tărlungeni,

Unirea Tărlungeni a avut, din nou, probleme mari cu CS Afumați, o echipă bună de Liga a III-a. „În ultimii ani am jucat de multe ori meciuri amicale cu cei de la Afumați, atât iarna, cât și vara. Nu am câștigat niciodată, ba mai mult nu am reușit nici măcar un egal cu ei!”, spuneau oficialii Unirii înaintea amicalului de sâmbătă, unul disputat pe terenul doi al bazei sportive din Tărlungeni.

Tradiția duelurilor dintre cele două echipe s-a păstrat și în meciul de sâmbătă, unul câștigat cât se poate de clar de formația de Liga a III-a cu un sec 3-0! „Mai avem mult de lucru”, a fost concluzia trasă de șefii Unirii la finalul meciului.

Daniel Bona a împărțit lotul de jucători pentru că a dorit să vadă la lucru mai mulți jucători tineri. Experimentul nu a reușit, jocul Unirii fiind unul modest, iar punctul slab a fost defensiva, care a scârțâit serios, atât în prima parte, cât și în a doua.

Cei de la Afumați au deschis scorul în minutul 34, prin Funieru, care a scăpat singur cu portarul Muțiu. În partea secundă, Sorin Marin putea egala, după un penalti obținut tot de el, însă mijlocașul Unirii a executat slab, permițându-i portarului oaspeților să apere. Până la final, brașovenii au mai încasat două goluri după gafe mari în defensivă. Mai întâi, Marian Vlad l-a învins pe Dănălache de la punctul cu var, după un penalti provocat de Șerban, iar cu trei minute înainte de final, același Vlad reușea dubla după un contraatac rapid în care atacantul oaspeților a scăpat singur cu Dănălache.

În meciul cu CS Afumați, Bona i-a trimis în teren pe Muțiu – Vlăsceanu, Forika, Istrofor, Bucur – Vasiloi, Dîlbea, Minciună, Petra – Liviu Nicolaie, Păduraru. În partea secundă au jucat Dănălache – Ionică, Șerban, Iordache, Burlacu – Podlesni, Pastor, Cioineac, Sorin Marin – Alupoaie – Chirciu. Au mai intrat: Poenaru, Mândru, Ciortan, Constantin și Gologan.

„Am renunțat la majoritatea jucătorilor tineri care au fost în probe la noi”, a spus, la finalul amicalului, Dan Bona, antrenorul Unirii.

Meciul de la Tărlungeni a fost arbitrat de Andrei Urs, ajutat la cele două tușe de asistenții Dan Ilieș și Lucian Țuțu. Marți, cei de la Unirea vor intra în cantonament la baza proprie, iar miercuri este programat un nou meci amical, de această dată cu FCM Baia Mare.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 27 Jul. 2015, 16:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă