Unirea Tărlungeni a obținut doar un egal alb împotriva naționalei sub 17 ani

Marius ANGHEL 26 Jan. 2015, 11:43 Pregătiri, amicale

Înaintea plecării în cantonamentul de la Tușnad (26 ianuarie – 6 februarie), Unirea Tărlungeni a jucat, sâmbătă, pe terenul sintetic de la ICIM, primul amical al acestui an, cu echipa națională a României U17. La capătul unui meci echilibrat, în care antrenorii au rulat toți jucătorii, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0.

Tricolorii au fost mai activi în startul meciului, în special prin brașoveanul Vlad Mihalcea (foto mic). Treptat, cei de la Unirea au echilibrat jocul și au ratat câteva ocazii prin Elek și Sorin Marin. Interesant este că pentru acest meci, selecționerul Bogdan Vintilă a convocat mai mulți juniori de la FC Brașov: Niculescu, Negotei, Roșu, Răchițan, Rareș, Dîrstariu, Turdean și Alupoaie, pentru că, zilele trecute, acesta a fost nevoit să trimită acasă șase jucători din cauza problemelor medicale. Astfel, în meciul cu Unirea, FC Brașov a avut în lotul României, nouă jucători, pentru că Mihalcea este titular de bază la echipa națională.

„A fost un joc util, în care am vrut să văd la lucru mai mulți juniori născuți în ”97 și ”98. Am testat și un tânăr atacant olandez, Keysi, dar acesta nu va face parte din lotul pe care îl vom deplasa la Tușnad”, a spus antrenorul Dan Bona, care în acest prim joc de verificare nu a putut conta pe Brujan, Marcăș, Pastor, Petra și Liviu Nicolae, toți menajați.

Unirea Tărlungeni – România U17 0-0

Unirea: Dănălache – Chiș, Forika, Istrofor, Iaru – Pricop, Dâlbea, Antoche, Sorin Marin – Elek, Keysi. În repriza secundă au mai jucat: Stamatin – Vlăsceanu, Șerban, Iordache, Chiș – Pricop, Cristea, Neculai, Păunescu – Paraschiv, Al. Andrei (”70 Albert Neculai). Antrenor: Dan Bona

România U17: Hodoroabă (”46 Mara) – Dobre (”46 Niculescu), Ghiță (”46 Gîsă), Fridrich (”46 Marin), Tudorancea (”46 Negotei) – Costache (”46 Roșu), Ciobanu (”30 Oprea) (”75 Răchișan), Tănase (”46 Rareș), Mihalcea (”30 Velcotă) (”75 Dîrstariu), Petre (”30 Jurj) (”75 Turdean), Blănaru (”30 Szijj) (”75 Alupoaie). Antrenor: Bogdan Vintilă

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 26 Jan. 2015, 11:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă