Unirea Tărlungeni a început pregătirile pentru Liga 2

Mihai Andries 10 Jul. 2013, 10:26 Pregătiri, amicale
Unirea Tărlungeni** a început pregătirile pentru Liga 2

Fotbaliștii de la Unirea Tărlungeni s-au reunit ieri și au demarat pregătirile pentru debutul în Liga 2, noul sezon fiind programat să înceapă pe 7 septembrie. Pentru această vară, antrenorul Laszlo Balint a programat un singur cantonament, la baza proprie, care va debuta pe 29 iulie și va dura două săptămâni. Sâmbătă, tărlungenenii vor avea primul amical, cu FC Brașov II, miercurea viitoare urmând să se dueleze cu Metaloglobus București.

La antrenamente s-au prezentat și câțiva jucători noi, care, dacă se vor înțelege cu cei din conducere, vor semna în zilele următoare. Este vorba despre Mălin Șerban, fundaș central, care a susținut probe și la Corona, Andrei Pușcaș, atacant de la Avântul Reghin, cel mai bun marcator al ultimei ediții a Ligii 3, Seria a 6-a, Flaviu Chișu, mijlocaș ofensiv, Ovidiu Murariu, fundaș central, Marian Găldean, mijlocaș central, toți de la CFR Suceava, Cosmin Ivan, fiul lui Marian Ivan, atacant de la FC Brașov, Andrei Băcioiu, mijlocaș dreapta de la Unirea Câmpina, și Emanuel Alecu, de la Școala de Fotbal Gică Popescu. Totodată, au revenit la echipă Sorin Marin și Gabriel Bunduc (foto). Au plecat Iacob, Damian și Potecu, ale căror împrumuturi au expirat, Balint, Nicoară și Mihalache. 

„Încercăm să pregătim cât mai bine participarea în Liga 2. Este un timp destul de lung până la startul campionatului, trebuie să gestionăm cât mai bine această perioadă. Vom lua doar jucători care să aducă un plus de valoare, prefer să merg pe nucleul care a reușit această promovare. Mi-ar plăcea să fim repartizați în Seria a 2-a. Acolo a jucat și Corona și cunosc echipele. Normal, obiectivul nostru va fi salvarea de la retrogradare, dar vrem să facem o figură frumoasă”, a declarat tehnicianul Laszlo Balint.

 

Sursa: Transilvania Expres

 

Mihai Andries 10 Jul. 2013, 10:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă