Unirea, egal cu Sepsi OSK

Marius ANGHEL 21 Jul. 2014, 13:53 Pregătiri, amicale
Unirea,** egal cu Sepsi OSK

Unirea Tărlungeni a disputat sâmbătă, la mai bine de o săptămână de la reunire, primul meci amical al acestei pregătiri de vară. Formația brașoveană din Liga a 2-a a remizat, pe teren propriu, scor 1-1, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, echipă nou-promovată în Liga a III-a.

Golul grupării antrenate de Daniel Bona a fost marcat de Cristi Marcăș, în minutul 25, dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri executată în vinclu. Oaspeții au egalat în minutul 40 al amicalului ce s-a desfășurat pe durata a 105 minute (45 prima repriză și 60 a doua).

„A fost primul joc și am rulat întreg lotul pe care l-am avut la dispoziție. Zilele următioare ne vom continua pregătirea la baza proprie pentru ca apoi să mai programăm câteva jocuri de verificare, pentru că așa vedem cel mai bine cum se mișcă echipa”, a spus antrenorul Dan Bona, care a testat o serie de jucători noi: Jakab, Letcă, Poenaru de la FC Brașov, Niczuly, Hâmpea de la U Cluj, Istrofor de la Corona Brașov, Petrea, Tujes de la ASA Tg. Mureș, Rus de la Unirea Alba Iulia.

Unirea a utilizat următorii jucători: Niczuly – Vlăsceanu, Șerban, Istrofor, Poenaru – S. Marin, Antoche, Cristea, Marcăș – Elek, L. Nicolae (repriza I-a). Nagy – Chiș, Tatarciuc, Rus, Iaru – Șoit, Neculai, Cândea, Petra – Pricop, Tujes (repriza II-a). Au mai evoluat: Antal, Letcă, Jakab și Hâmpea.

Echipa din Tărlungeni își va continua în această săptămână pregătirea la stadion, urmând ca sâmbătă, 26 iulie, să susțină un nou meci amical cu Olimpia Satu Mare. În perioada 28 iulie – 8 august, jucătorii lui Bona vor intra într-un cantonament centralizat ce se va desfășura tot la baza proprie.

Marius ANGHEL 21 Jul. 2014, 13:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă