Unirea, duel cu naționala jucătorilor fără contract. Bona: „Mă bucur că nu avem jucători accidentați după cantonamentul la Tușnad”

Mihai Andries 05 Feb. 2015, 17:01 Pregătiri, amicale
Unirea, duel cu naționala jucătorilor fără contract.** Bona:

Unirea Tărlungeni a încheiat stagiul de pregătire de la Tușnad, fără să mai joace meciul amical cu Sepsi Sf. Gheorghe din cauza terenului de joc. Tehnicianul grupării brașovene, Dan Bona, a oferit mai multe detalii într-o declarație dată celor de la Monitorul Expres.

„Chiar nu puteam să jucăm pe un teren înghețat bocnă. Nu am dorit să punem în pericol jucătorii, astfel că am preferat să facem un antrenament la baza proprie”, a explicat acesta.  „Am avut parte de condiții excelente de pregătire la Tușnad. Am jucat și acel amical cu echipa din Miercurea Ciuc, iar dacă am fi putut disputa și jocul cu Sepsi Sf. Gheorghe puteam spune că totul era în grafic. Mă bucur că nu avem jucători accidentați după acest cantonament și acum ne putem continua pregătirea pentru debutul sezonului la baza proprie”, a mai adăugat Bona, pentru sursa mai sus amintită.

În această dimineață, pe terenul sintetic de la baza sportivă ICIM, Unirea Tărlungeni a câștigat cu 3-1 un amical cu echipa de juniori A de la FC Brașov. Unirea va juca, joi, la Buftea, un amical cu echipa națională a jucătorilor fără contract, iar sâmbăta viitoare, pe teren propriu, cu FC Brașov.

Mihai Andries 05 Feb. 2015, 17:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă