Un singur jucător a rămas în atenția clubului FC Olt după jocurile cu AS Milcov

Marius ANGHEL 17 Jul. 2014, 17:34 Pregătiri, amicale
Un singur jucător a rămas în atenția clubului FC Olt** după jocurile cu AS Milcov

FC Olt Slatina a susținut, miercuri, al doilea joc, rezervat jucătorilor aflați în probe, în compania formației AS Milcov. Dintre cei zece jucători, prezenți la trial, unul singur va rămâne în continuare în atenția oficialilor divizionarei secunde.

Tehnicianul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a urmărit, în cele două meciuri susținute cu AS Milcov, să descopere tineri jucători. Doar unul dintre cei care au susținut probe va rămâne în continuare în atenția divizionarei secunde. Jocul disputat, miercuri, pe Stadionul „Metalurgistul” s-a încheiat în favoarea celor de la Milcov, scor 3-2. Pentru FC Olt au marcat Necșescu și Voicu, în timp ce pentru formația din Liga a IV-a au punctat Ghiță, Mierlăcioiu și Dumitrescu.

„Au fost zece jucători, va rămâne unul singur, născut ”95. Într-adevăr, nu sunt foarte încântat, dacă din 20 de jucători, care au fost prezenți în aceste două meciuri, a rămas doar unul, înseamnă că doar el a meritat”, a precizat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Pe lângă tânărul atacant Necșescu, tehnicianul Dan Oprescu îl va mai urmări, în perioada următoare, și pe Bălșanu, jucător remarcat în tabăra adversă.

FC Olt: Perșinaru, Voicu, Vulpe, Ciurea, Boldea, Bălșanu, Marinescu, Necșescu, Hihyed, Ene, Firițeanu. Au mai evoluat: Șcheau, Ștefan, Rezeanu, Gherghe, Coțofană, Dinu.

Amical și la Colonești

În altă ordine de idei, divizionara secundă va susține, vineri, cu începere de la ora 11.00, un meci demonstrativ în compania formației Vedița Colonești.

Acțiunea face parte dintr-o campanie de atragere a suporterilor din județ, la meciurile oficiale. Actualmente primar al localității Colonești, fostul fotbalist a cărui carieră este legată de FC Argeș, Mircea Stan se așteaptă ca meciul să suscite interes din partea localnicilor.

„Există interes pentru acest meci, va fi un joc de pregătire bun atât pentru noi, cât și pentru ei. Am promovat în Liga a IV-a, prin urmare este un joc foarte bine venit. Terenul este foarte bun, sperăm că nu va mai ploua. În măsura în care timpul îmi va permite, voi intra și eu pe teren”, a declarat edilul localității Colonești, Mircea Stan.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 Jul. 2014, 17:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă