Un nou succes pentru elevii lui Bodea

24 Jul. 2009, 12:45 Pregătiri, amicale
Un nou succes** pentru elevii lui Bodea

FCM Târgu Mureș a învins joi seara, cu 4-1 (3-1), o alta divizionară secundă, CS Otopeni, în ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregătire de la Predeal, golurile echipei lui Cosmin Bodea fiind înscrise de Luca (2), Bițiș și Sfârlea.

 

FCM a început partida în formula Stetca- Maghici, Balau, Gongolea, Szilagy – Luput – Vancea, Stere, Sfarlea – Bitis, Luca. Pe parcusul reprizei secunde au intrat pe teren toți jucătorii din lot.

 

La Predeal, FCM a mai obținut o remiză, 0-0 cu Gloria Bistrița (Liga I), și 3 victorii, 2-1 cu Unirea Tărlungeni (Liga a III-a), 1-0 cu Steaua II București (Liga a II-a) și 3-1 cu Universitatea Cluj-Napoca (Liga a II-a). În cursul zilei de azi târgumureșeni se vor întoarce acasă.

Urmatoarea partidă-test  va avea loc miercuri, 29 iulie, la Turda, împotriva Arieșului. Vineri, 30 iulie, jucătorii FCM-ului se vor deplasa la Oradea, în vederea amicalului din prima zi a lunii august în compania lui FC Bihor.

 

Ultimul meci de pregătire înaintea începerii noului sezon al Ligii a II-a va avea loc, probabil, la data de 8 august. Stabilirea locului disputei și numele adversarului se va produce după tragerea la sorți a calendarului competițional.

24 Jul. 2009, 12:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă