„U” Cluj începe seria amicalelor în cantonamentul din Italia. Primul adversar, o echipă anonimă

Marius ANGHEL 13 Jul. 2018, 14:07 Pregătiri, amicale

De miercuri în cantonament în Italia, la Lago di Acquapartita, regiunea Bagno di Romagna, jucătorii Universității Cluj urmează un program cu două ședințe de pregătire pe zi pe terenul din apropierea hotelului care, de-a lungul timpului, a fost baza preferată de pregătire a celor de la Cesena, fosta echipă a lui Adrian Mutu.

Stațiunea aleasă de „Șepcile roșii” pentru pregătirea sezonului de Liga 2 se află la aproximativ 140 de kilometri de Bologna și la 70 de coasta Adriaticii, într-un cadru natural mai degrabă deluros, scrie clubul clujean pe site-ul oficial. Delegația Universității este găzduită de hotelul Miramonti, un stabiliment de patru stele ce oferă condiții excelente atât pentru odihnă, cât și pentru recuperarea după antrenamentele intense și meciurile amicale ce vor urma.

În cele aproape două săptămâni pe care le va petrece în Italia, până pe 23 iulie, „U” va susține și cinci meciuri amicale împotriva unor adversari din Serie B și C, așa cum anunța clubul înainte de plecare. Numai că prima echipă pe care o va întâlni jucătorii lui Adrian Falub, SSD Sampierana, nu activează în niciuna dintre ligile enumerate, și nici măcar în Serie D. Astfel, primul adversar pe care clujenii îl vor avea în Italia va fi o echipă locală, anonimă.

Perugia și Rimini erau doi dintre adversarii promiși pentru „U” Cluj în acest stagiu.

Marius ANGHEL 13 Jul. 2018, 14:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă