Tulcenii s-au „exilat” la Izvorani

25 Feb. 2012, 12:00 Pregătiri, amicale
Tulcenii** s-au

Reîntorși în țară după cantonamentul fructuos din Antalia, fotbaliștii de la Delta s-au reunit luni, la Tulcea, în vederea continuării pregătirilor. Din cauza terenurilor impracticabile, marți dimineață, stafful tehnic a condus doar un antrenament fizic – elemente de streching și alergări.

Aflat în imposibilitatea desfășurării programului stabilit, unul cu accente tehnico-tactice, antrenorul Cristian Dulca a propus găsirea unei locații de desfășurare în continuare, în condiții optime, a pregătirii echipei. Soluția aleasă: complexul olimpic de la Izvorani, starea terenului de antrenament, verificat în cursul zilei de marți de conducerea divizionarei secunde, fiind conformă cerințelor de pregătire.

Astfel, începând de miercuri, lotul tulcean s-a deplasat într-un nou cantonament, cu durata de șapte zile, care va cuprinde și trei partide de verificare. Astăzi, de la ora 11.00, pe terenul sintetic al divizionarei C, ACS Berceni, a început primul amical, iar duminică de la aceeași oră, dar pe terenul de la Izvorani, Delta va întâlni prim divizionara Sportul Studențesc. Examenul final al acestui stagiu va fi susținut de elevii lui Cristi Dulca, marți, tot la Izvorani , în fața ploiestenilor de la Astra.

În acest cantonament, Delta Tulcea a făcut deplasarea cu un efectiv de 25 de jucători:

Stoicescu, Olteanu – portari
I. Andrei, Cucu, Grigorov, D. Munteanu, Soporan, Scarlat, Marincău, Filip, Sânmărtean, Cârjă – fundași
Câju, Postelnicu, Ad. Ionescu, Coconașu, Tobă, Neagu, Tene, Mansur – mijlocași
D. Florea, Henry, R. Radu, B. Oprea, Cl. Dragu – atacanți

Articol scris de Valentin C. IFRIM

25 Feb. 2012, 12:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă