Trică are peste 30 de jucători la antrenamente! Selagea a revenit să-și respecte contractul

Marius ANGHEL 03 Sep. 2013, 12:03 Pregătiri, amicale
Trică are peste 30 de jucători la antrenamente!** Selagea a revenit să-și respecte contractul

La singurul antrenament al zilei de luni, Eugen Trică a avut sub comandă aproape trei echipe. Numărul ridicat al jucătorilor nu înseamnă și calitate și asta pentru că aproape jumătate dintre cei prezenți ar putea face față cu greu pretențiilor eșalonului secund.

Față de weekend, în Calea Aurel Vlaicu a mai apărut și atacantul Roman Santiago, ce a trecut pe la Rapid II și Ciprian Selagea (foto). Fostul mijlocaș central al Bihorului a semnat încă de acum o lună de zile un contract cu „alb-roșii”, dar între timp a părăsit Aradul. „Fără antrenor și în incertitudine, simțeam că pierd timpul la Arad. Pusesem și ceva kilograme pe mine, așa că am decis să mă antrenez pe cont propriu, cu preparator fizic. Acum sunt ok, însă e clar că-mi lipsesc puțin jocurile. Încă nu am discutat cu conducerea, să văd dacă mai sunt dorit sau ce trebuie să fac mai departe”, ne-a mărturisit Selagea, care a luat un prim contract cu Eugen Trică luni dimineață.

Ca și Zanardini, tânărul „închizător” a semnat un contract cu Adrian Marțian pentru un salar de 2000 de euro pe lună. Cum înțelegerile nu au fost înregistrate la Federație, iar noul șef al UTA-ei a realizat că s-a grăbit cu banii oferiți celor doi, este de așteptat să se renegocieze totul.

Deocamdată, Trică nu a tăiat în carne vie și, probabil, nu o va face până marți seara atunci când de la ora 18, UTA întâlnește Mailatul pe arena „Francisc Neuman”, într-un meci amical în care uniii jucători își joacă viitorul în „alb-roșu”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 03 Sep. 2013, 12:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă