Trică a renunțat la primii jucători! Surugiu, ultimul venit

Marius ANGHEL 04 Sep. 2013, 12:18 Pregătiri, amicale
Trică a renunțat la primii jucători!** Surugiu, ultimul venit

O parte dintre fotbaliștii care s-au pregătit în această vară în Calea Aurel Vlaicu nu au trecut de „filtrul” noului antrenor al echipei „textiliste”. Eugen Trică a renunțat deja la Tothăzan, Vîrtaci, Toțu, Leonard Neagu și Duciuc, aceeași soartă având-o și Selegean, mijlocașul revenit luni la Arad.

După amicalul cu Mailatul, și tânărul „închizător”, Radu Domșa, a fost anunțat că nu intră în vederile fostului mijlocaș al naționalei, deși acesta nu l-a văzut la lucru decât ca fundaș lateral (dreapta și stânga). Apoi, situația unui alt mijlocaș ofensiv – post de altfel deficitar la UTA – este incertă.

Cu ocazia testului cu Voința Mailat, scor 5-1, Trică i-a mai verificat pe fundașul dreapta Oltean (ex. Mediaș și FC Baia Mare), fundașul central Ovidiu Ghilea (ex. Luceafărul Oradea), atacanții Roman Santiago (ex. Rapid II) și Andrei Șulea (ex. FC Bihor) și mijlocașul stânga, Olivian Surugiu. Fostul craiovean s-a mișcat bine, a marcat și un gol și a șutat spectaculos în bară și ar avea față de Liga a 2-a. Tecsi ar putea fi și el în grațille tânărului antrenor, care mai trebuie să se decidă și în cazul mijlocașilor Zaluschi și Roman, dar a și a columbienilor.

De miercuri, jucătorii doriți de Eugen Trică ar trebui să se pună și semnături pe contractele de joc, însă lotul va mai suferi modificări până joi-vineri și chiar după meciul de la Oradea. Marțian spune că mai așteaptă doi spanioli, pe Velici, de la Ceahlăul, în timp ce Apostu încă trebuie convins să rămână în „alb-roșu”.

În tribunele arenei din Calea Aurel Vlaicu s-a aflat și Fabian Himcinschi, tănărul atacant alba-iulian transferat de Empoli în urmă cu doi ani, care nu ar zice nu unei reveniri în liga secundă din România.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 04 Sep. 2013, 12:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă