Trică a debutat cu dreptul pe banca echipei din Colentina

15 Jul. 2012, 13:00 Pregătiri, amicale
Trică a debutat cu dreptul** pe banca echipei din Colentina

Eugen Trică și-a început aventura la Juventus cu dreptul, cei drept, adversarul întâlnit de bucureșteni fiind unul mediocru. Echipa din Colentina a învins, sâmbătă de dimineață, cu 7-1 pe FC Unirea Dobroești, o echipă nou-înființată.

În fața adversarului pe care Trică l-a ales pentru a-i observa la treabă pe tinerii săi jucători, Juventus s-a impus în prima repriză cu 3-0, golurile fiind marcate de Bustea, de două ori, și Abuzătoaie.

În repriza secundă, noul antrenor al bucureștenilor a schimbat complet formula și a trimis în teren ceilalți jucători din lot, plus pe cei aflați în probe. Modificările s-au văzut și în posesie, acum oaspeții reușind să țină mai mult de minge, ba, chiar mai mult, au și redus din diferență. Treptat, jucătorii testați de Trică au preluat din nou conducerea și au punctat până la final de încă patru ori.

După această victorie lejeră, conform sportb.ro, Juventus are programat un nou meci amical, marți, cu FC Voluntari, pe terenul formației ilfovene. Mai mult, sâmbătă, bucureștenii vor pleca în cantonamentul de la Ciuta, acolo având deja stabilite două partide amicale: cu Dinamo II, pe 28 iulie, la Berca și cu Gloria Buzău, în Crâng.

Juventus (prima repriză): Lazăr – Chivu, Delcea, Daia, Radu Alexandru – Busuioc, Bustea, Covaciu, Chiva – Abuzătoaie, M. Ene. Au mai jucat în repriza secundă: Nedelcovici – Marinescu, Tamaș, A. Ilie, Mihalache, Blas, Dragne, R. Bălan, Stoichițoiu, Duca, Constantinescu, Adam.

Trică a decis primii 15 jucători din noul lot

Potrivit sportb.ro, după aceste două săptămâni, Eugen Trică a stabilit lista primilor 15 jucători pe care se va baza în noul sezon, jucători care au efectuat deja vizita medicală cu echipa din Colentina.

Iată numele fotbaliștilor ce sunt sub contract cu Juventus: Sorin Bobariu, Adrian Ilie, Cristian Daia, Alexandru Covaciu, Alexandru Rradu, Alexandru Chiva, Cosmin Delcea, Alin Abuzătoaie, Sorin Bustea, Mihai Dragne, Alexandru Chivu, Petrică Mihalache, Marius Busuioc, Marius Ene și Sorin Dragnea.

Articol scris de Marius ANGHEL

15 Jul. 2012, 13:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă