Trial pentru juniori

20 Jan. 2012, 11:52 Pregătiri, amicale
Trial** pentru juniori

Antrenorul Marian Bondrea a programat sâmbătă dimineața un joc-școală, în care va testa mai mulți juniori din pepiniera clubului Gaz Metan, dar și câțiva fotbaliști de la echipele din județ.

De la ora 11, pe Stadionul „Termo”, Bondrea va urmări o serie de jucători, după care va stabili juniorii care vor merge luni, cu Gaz Metan Severin, în cantonamentul de la Băile-Herculane.

„Voi face două echipe și vom juca între noi. Va fi mai mult un trial, în care voi urmări juniorii din propria pepinieră, dar și câțiva jucători tineri, propuși de conducere. Dacă vom vedea vreun jucător deosebit, îl vom lua cu noi în pregătiri, sau vom încerca să îl împrumutăm, dacă se poate, la vreo echipă de Liga a III-a”, a spus Marian Bondrea.

Dintre achizițiile făcute, doar tânărul portar Daniel Popescu (FC Hunedoara) va evolua în acest joc-școală, alături de Bogdan Chirea și Cătălin Niță, jucători reveniți la malul Dunării, după împrumuturile la FC Olt. Nu vor lipsi nici fotbaliștii sub 21 de ani Alex Neacșa, Viorel Șaim, Alex Mirescu sau Alex Mitriță, care în tur au avut evoluții bune la Gaz Metan.

Restul lotului se va pregăti sâmbătă dimineața la Stadionul „Municipal”, împreună cu noile achiziții Silviu Bălace (FC Vaslui), Dan Ignat (FC Olt), Alex Dandea (CSM Rm. Vâlcea), Alex Zaharia (Juventus București), Alex Marin (Juventus București) și Liviu Oșca (Inter Clinceni). Atacantul Paul Abba este așteptat astăzi să se întoarcă din Nigeria, pentru a efectua cantonamentul montan alături de echipa severineană.

La Băile Herculane nu va mai face deplasarea Andrei Berceanu, la care Gaz Metan a renunțat după ce fundașul nu și-a rezolvat litigiul cu Gloria Buzău.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

20 Jan. 2012, 11:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă