Trei jucători în plus la antrenamente

05 Mar. 2012, 11:41 Pregătiri, amicale
Trei jucători** în plus la antrenamente

Începutul acestei săptămâni de pregătire aduce și primele vești bune pentru antrenorul piteștenilor, Viorel Dumitrescu. Acesta va avea începând de astăzi trei jucători în plus la antrenamente și anume Wallace, Ionescu și Fundulea. Cei trei jucători care au avut rubeolă se vor întoarce începând de astăzi la antrenament, dar pentru început se vor antrena pe un program puțin diferit pentru că pauza de două săptămâni și-a pus amprenta asupra capacității lor fizice.

Piteștenii mai au probleme cu alți doi jucători și anume Dănuț Ivănică și Ion Marius. Primul dintre ei va reveni mai curând la antrenamente, accidentarea lui nefiind una atât de gravă, numai că problemele sunt ceva mai serioase în cazul lui Ion Marius, acesta fiind nevoit să mai stea undeva în jurul a două săptămâni departe de gazon.

Oricum, un lucru este clar, ambii jucători vor absenta la meciul din prima etapă al echipei FC Argeș și anume jocul de pe teren propriu cu cei de la FC Maramureș Baia Mare. Ion Marius nu va fi refăcut până la ora meciului, în timp ce Ivănică este suspendat oricum pentru prima etapă a returului de campionat.

„Continuăm să ratăm foarte multe ocazii de gol!”

FC Argeș a câștigat cu scorul de 1 – 0 partida amicală disputată împotriva celor de la FCM Târgoviște, la capătul unui joc în care golul lui Dulcea a făcut diferența, dar piteștenii s-au jucat cu ocaziile, ratând cu seninătate oportunități importante de a se desprinde pe tabela de marcaj. Tocmai aceasta a fost și nemulțumirea lui Viorel Dumitrescu la finalul partidei, acesta declarându-ne: „A fost un meci bun pentru noi, mai ales că am reușit să controlăm cu autoritate partida. Am avut foarte multe ocazii de a marca, dar aici avem o mare problemă înaintea începerii returului de campionat. Continuăm să ratăm foarte multe ocazii de gol, numai în acest meci am avut opt șanse clare irosite, multe dintre ele fiind în postură de singur cu portarul. Le-am spus și băieților că în campionat nu o să ne întâlnim cu un număr așa mare de ocazii de gol și tocmai de aceea va trebui să fim mult mai atenți la finalizare. Spre exemplu, în primele meciuri din turul campionatului, aveam un joc mult mai atent din acest punct de vedere și cam fiecare ocazie de gol era fructificată. Poate și de aceea lucrurile nu au mai mers la fel de bine în partea a doua a turului de campionat”.

Sursa: Ziarul Top

05 Mar. 2012, 11:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă