Trei jocuri, trei victorii pentru FCM Alexandria!

Marius ANGHEL 17 Feb. 2013, 16:39 Pregătiri, amicale
Trei jocuri, trei victorii** pentru FCM Alexandria!

FCM Alexandria, singura echipă din Teleorman care activează la nivel divizionar, în Liga a III-a, Seria a III-a, unde la finalul turului s-a clasat pe locul pe locul 11, a susținut, în cadrul pregătirii sezonului de primăvară, trei partide de verificare, toate în deplasare, de fiecare dată obținând victoria.

În primul joc a întâlnit pe Sporting Roșiori (Liga 4), lidera clasamentului județean, antrenată din acest an de fostul internațional Florin Șoavă. Alexăndrenii s-au impus categoric în acest joc de debut, cu scorul de 6-1, golurile fiind marcate de Dan Bădănoiu, Florin Radu (2), Ionuț Voicilă și Mihai Bădăuță (2). A urmat întâlnirea de pe stadionul din Mioveni, unde gazdele, echipa secundă a lui CS Mioveni, au fost învinse cu 2-1, pentru alexăndreni înscriind Florin Radu și Liviu Floricel. Ultimul joc de până acum a avut loc la Videle, contra campioanei en-titre a județului, Pamimai, pregătită de Mihai Zamfir. Și de această dată alexăndrenii au obținut victoria, scorul de 3-0 fiind stabilit de Florin Radu, care a realuzat un apreciat hatttrick.

Să notăm faptul că, deocamdată, la dispoziția antrenorului Marian Botea se află toți jucătorii care au încheiat sezonul de toamnă, neexistând plecări sau veniri până în acest moment, astfel încât trehnicianul a avut posibilitatea ca în jocurile amintite, în prima repriză, să fie trimiși în teren cei din cel mai probabil prim „11”, fiind rulați apoi toți ceilalți: Levent Celic – Daniel Lucan, Ovidiu Nicolae, Liviu Floricel, Nicolae Olteanu – Ionel Lătea, Marius Mitran, Dan Bădănoiu, Florin Radu – Dan Voicilă, Daniel Ene. În joc au mai intrat: Alin Crăciun (portar), Antonio Matache, Nicolae Zamfir, Alin Pencea, Marius Urucu, Ionuț Voicilă și Cristian Pîrjolea.

Articol scris de Florin Dumitru (Alexandria)

Marius ANGHEL 17 Feb. 2013, 16:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă