Trei amicale matinale pentru Otopeni

08 Aug. 2012, 17:41 Pregătiri, amicale
Trei amicale matinale pentru Otopeni

Reveniți din al doilea cantonament montan, elevii lui Viorel Ion au un program încârcat în zilele care urmează. Astfel, stafful tehnic al echipeii a antamat patru amicale în perioada următoare, primele trei urmând a se disputa dimineața pe teren propriu. Astfel, sâmbătă de la 10:30 se va juca meciul cu FC Argeș, pentru ca următoarele două meciuri să se dispute de la 9:30, miercuri cu Clinceni și sâmbăta cealaltă cu Balotești.

Ultimul amical înaintea meciului din Cupă va avea loc pe 22 august, cu CS Ștefănești, dar momentan nu s-au stabilit ora și locația pentru acest meci. O decizie urmează a se lua în funcție de rezultatul din Cupă al echipei antrenate de Romulus Ciobanu, Ștefăneștiul urmând a se duela pe 15 cu Metaloglobus.

Ciolacu, atacantul pierdut

În altă ordine de idei, rapidistul Ciolacu este greu de crezut că va mai reveni la Otopeni, după ce a jucat în Liga I în meciul cu CSMS Iași, disputat luni seara. Se pare că Ovidiu Sabău îi va da mai multe șanse de joc tânărului atacant, astfel că posibilitatea revenirii la Otopeni sub formă de împrumut este aproape nulă. Oricum, ilfovenii au în acest moment un lot numeros, de 28 de jucători, iar antrenorul Viorel Ion a declarat că până săptămâna viitoare vrea să ajungă la doar 25.

Articol de Mihai ANDRIEȘ

08 Aug. 2012, 17:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă