Trandu rămâne la ACS, deși a avut ofertă de la Viitorul: „Sunt tânăr, trebuie să joc cât mai bine la fiecare meci”

Marius ANGHEL 10 Jul. 2014, 13:49 Pregătiri, amicale
Trandu rămâne la ACS, deși a avut ofertă de la Viitorul:**

Nu toți fotbaliștii lui ACS Poli au dezarmat după retrogradare. Mijlocașul timișorean Răzvan Trandu e dispus să o ia de la capăt deși la rândul său a fost dorit de o echipă de primul eșalon. FC Viitorul a făcut o ofertă pentru el, dar tratativele au eșuat.

Trandu jr. a efectuat ieri vizita medicală alături de colegii săi de la ACS Poli. Tânărul jucător bănățean e un obișnuit al Policlinicii pentru Sportivi din Timișoara, dosarul său medical fiind destul de gros, deși nu a avut probleme medicale, asta deoarece e înregistrat încă de când era un puști la „piticii” UMT-ului. „Ne pare rău că am retrogradat, nu avem ce face, trebuie acum să ne îndeplinim obiectivul, să revenim la anul în Liga I. Trebuie să trecem peste acest moment neplăcut. Cred că am făcut vreo 40 de vizite medicale, vin aici de la șapte ani”, a declarat Răzvan Trandu.

Deși a lipsit în ziua reunirii, mijlocașul s-a alăturat echipei și e dispus să lupte din nou pentru promovare. La rândul său, Trandu (23 ani) a avut o ofertă de la Viitorul lui Hagi, dar aceasta nu s-a concretizat. „Eu mă gândesc că sunt tânăr, trebuie să joc cât mai bine la fiecare meci pentru a ajunge la un nivel cât mai înalt. Nu am luat în calcul varianta de a pleca pentru că eu mai am contract cu ACS Poli și vreau să-l duc până la capăt. Am avut într-adevăr o ofertă de la Viitorul, am vorbit și cu cei de la club, dar mai departe nu știu ce s-a întâmplat”, a precizat mijlocașul pentru Sport9.ro.

Marius ANGHEL 10 Jul. 2014, 13:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă