„Totul plutește într-o mare nebuloasă”. Pânzaru explică problemele pe care le întâmpină în acest moment Dacia Unirea

Marius ANGHEL 25 Jul. 2017, 11:32 Pregătiri, amicale

Programată inițial în deplasare la Buzău, partida amicală dintre Dacia Unirea și Metalul Buzău, echipă promovată în această vară în Liga a 3-a, va avea loc miercuri, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal. Acesta va fi penultimul amical pe care echipa antrenată de Alin Pânzaru îl va disputa înaintea începerii noului sezon competițional.

Astăzi, va avea loc tragerea la sorți a meciurilor din capionatul 2017-2018 al Ligii a 2-a și, în funcție de localitatea unde va juca în primul meci oficial al noii stagiuni fotbalistice, Pânzaru va decide și locația în care Dacia Unirea va disputa ultimul amical din această vară, cel cu Dunărea Călărași.

„Am decis ca testul de verificare cu Metalul Buzău să se desfășoare miercuri, dimineață, pe Municipal. Marți (n.r. – astăzi, 25 iulie) va avea loc tragerea la sorți a meciurilor din noul campionat al Ligii a 2-a și, dacă în etapa inaugurală vom juca acasă, testul de sâmbătă cu Dunărea Călărași va avea loc la Brăila. Dacă în prima rundă vom evolua în deplasare, acest test va avea loc la Călărași”, a explicat antrenorul Alin Pânzaru.

Problema cea mai gravă este aceea că, în acest moment, Dacia Unirea nu are niciun jucător legitimat, niciunul dintre fotbaliștii care au rămas la echipă din vechiul lot nu și-a prelungit înțelegerea cu gruparea de la Dunăre. De asemenea, nici jucătorii veniți în probe nu au semnat contractul. Totul depinde de banii promiși de autoritățile locale.

„La acest moment nu avem cu cine juca în campionatul următor. Jucătorii din vechiul lot au acceptat propunerile făcute de conducerea clubului, cei noi vor să rămână la echipă, dar de semnat nimeni nu a semnat noile contracte. Până când nu se rezolvă problema financiară, Dacia Unirea nu poate conta pe niciun jucător. În acest moment, totul plutește într-o mare nebuloasă”, a declarat antrenorul principal al formației brăilene.

Conform precizărilor făcute de antrenorul Alin Pânzaru, fotbaliștii veniți în probe care și-au dat acordul să joace pentru Dacia Unirea sunt următorii: Olimpiu Bucur, Ovidiu Covaciu, Paul Cubleșan, Cosmin Mihai și Gabriel Lazăr. Din cauza unor probleme medicale Fotescu a plecat de la Brăila.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 25 Jul. 2017, 11:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă