Toma a oprit în lot trei tineri jucători după un prim trial. FCM Baia Mare continuă căutările

Marius ANGHEL 06 Jul. 2015, 18:37 Pregătiri, amicale

Reunită de o săptămână, FCM Baia Mare continuă pregătirea și căutările de tineri jucători. În weekendul ce tocmai a trecut, peste 20 de sportivi din toată țara au fost prezenți pe stadionul „Viorel Mateianu” și s-au antrenat sub conducerea tehnicianului Dorin Toma pentru a-l impresiona și convinge că merită să rămână la clubul care va evolua în noul sezon al Ligii 2.

Dintre aceștia, trei vor continua pregătirea alături de gruparea băimăreană, iar aceștia se vor înmulți din nou pentru că pe parcursul acestei săptămâni sunt așteptați și alții în probe.

„Am avut patru zile de trialuri în care am văzut peste 20 de jucători, dar vom merge mai departe doar cu trei dintre ei. Mai așteptam în această săptămână cel puțin opt jucători pe care dorim să îi vedem și în plus, alte două-trei transferuri. După primele zile de antrenamente băieții arată bine, sunt dornici de pregătire și așteaptă cu nerăbdare să ia pulsul meciurilor amicale și, bineînțeles, debutul în Liga a 2-a”, a declarat Dorin Toma pentru eMaramureș.

FCM Baia Mare a mai perfectat alte câteva partide de pregătire, precum dubla cu Luceafărul Oradea, dar și o serie de întâlniri cu echipe de Liga 2 și 3 în cantonamentul de la Tărlungeni. „Am perfectat meciurile amicale cu Cigand, Debrecen, Olimpia Satu Mare și cu Luceafărul, pe data de 15 august. Pe 5 mergem noi la ei, iar pe 15 vom juca aici cu Luceafărul Oradea, o echipă nou-promovată în Liga a 3-a. Celelalte meciuri amicale sunt perfectate la Tărlungeni, unde vom fi în pregătire centralizată timp de două săptămâni”, a mai spus Toma.

VEZI un material VIDEO de la ultimele antrenamente

Nou-promovata în Liga 2 se va pregăti pe plan local până pe 17 iulie, iar după aceea, timp de două săptămâni, vor pleca într-un stagiu centralizat la Tărlungeni.

Foto: eMaramureș

Marius ANGHEL 06 Jul. 2015, 18:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă